dinsdag 12 mei 2020

KOSMOS & ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Dinsdag 12 mei 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

KOSMOS & ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Dinsdag 12 mei 2020
WOOOOOWWWWW DE ENORME KRACHTGOLF VAN GISTEREN DIE WE ALLEN ZEER STERK GEVOELD HEBBEN HEEFT ZICH VANDAAG NOG EENS 7x VERSTERKT!! EEN ENORME STUWKRACHT - WE WORDEN OVERSPOELD EN DOORDRENKT MET LICHT!
Wederom SR pieken tot 46 Hz= deze openen je hart en oud zeer komt eruit! 
Bovendien is de UV straling tussen 12-15.00 uur sterk met pieken tussen 5- 6. Tijd dus voor siësta!!! UV breekt versnelt oude patronen in ons systeem af=moeheid=siësta dus!
Ons lichaam reageert op deze toestroom van licht dmv moeheid , onrust, gespannenheid en spierzwakte=niet vooruit te branden! Dit alles omdat ons lichaam zich nl. niet zo snel kan aanpassen aan deze enorme lichtinfusies die door alle poriën nu binnenkomen.
Geef je eraan over want hier hebben we zolang op gewacht; dat het licht weer binnen mag komen! Vandaar dat je lichamelijk weerstand kunt voelen tegen de immense hoeveelheden licht, gewoon omdat ons lichaam deze mega hoeveelheden aan lichtinfusies niet zo snel absorberen en integreren kan. 

Geeft klachten van een overbelast zenuwstelsel, hormoonstelsel ,plotselinge aanvallen van stress o.i.v uitstroom adrenaline en cortisol, verteringsproblemen en druk op de borstkas en wervelkolom! We worden nog dieper in het stoffelijk lichaam geduwd/gezet tot alles op de juiste plek weer zit.
Alhoewel ons ego/verstand =weerstand ,gewoon door wil gaan met zijn oude vertrouwde activiteiten. Dat lukt niet meer en dat geeft nu de vele frustraties en onmacht gevoelens. 
De "speciale" lichtstuwkracht veroorzaakt veel "storingen" [zenuwstelsel] bij veel mensen. Laat je niet misleiden. Dit alles is ter reiniging en zuivering, opdat we kunnen "transformeren" om te komen tot de vernieuwde jij.
Dat trekt ook gelijke oude stukken omhoog, oude patronen en gewoonten die je om de oren vliegen. Dat geeft een misselijk gevoel alsof je buik een overvolle wasmachine is geworden die op volle toeren draait. Het helpt om je hand op de "wasmachine" te leggen om zo de doorstroming te bevorderen van het overvolle darmvlies die vol afvalstoffen zit.
De bevrijdende luchtstroom[= letterlijk inspiratie] die de kanalen volledig opschoont en zuivert.
De voorhoofdsholte -waar je al langere tijd druk voelt- is nu heel gevoelig en wordt gereinigd. De 3e oog activatie dus en verbonden met de hypofyse. Alles stroomt er nu ongehinderd uit en stopt niet meer. Ogen worden gereinigd en het hoger hart [longtoppen]gebied vol oud zeer stroomt er uit in de vorm van vergane en afgewerkte lymfe. 
Het ego-masker sterft en zijn beschermjas lost letterlijk op in de vorm van etherisch snot!.
De Meridianen aan de voorkant van ons lichaam gaan open en worden gezuiverd en het is niet meer te stoppen door deze immense oer drukgolven van kosmische energie.
We worden in de perfecte vorm geduwd en gedrukt, in onze wezenskern en daar willen we ook landen, op de plek van onze bestemming waarvoor we hier op aarde zijn gekomen. Onze zielsbestemming die loopt naar het LICHT.
We laten ons verleden ,gebaseerd op ego, denken /doen, achter ons als een schaduw die ons de vele levenslessen leerde die we nodig hadden want ze reikten ons de handvaten die we nodig hadden om te worden wie we echt zijn en leren leven vanuit onze intuïtie!
Veel activatie op dit moment op chakra 5 nivo=balans op celnivo en samensmelting van yin en yang energie als eenheid en gelijkheid. Dit vormt dan de 8-lus=lemniscaat.
Symptomen : immense moeheid, pijnlijke botten , spierverkrampingen, hogedrukpangevoelens, stress, mega onrust, nerveus, misselijk ,pijnlijke gewrichten en spieren, onverklaarbare woede-uitbarstingen en diep verdriet, pijnlijke lymfeklieren, druk op zenuwstelsel, enorm emotioneel=detox, misselijk, vol middenrif, boedhabuik, benauwd, hoesterig, snot en slijm, hitte en immense koude perioden, omhoog halen van oud zeer en rotgevoelens,, verstopte bijholten, tanden en kiezenpijn, drukgevoel om je hoofd, wazig zien, wallen,darmklachten, strottenhoofdklachten, nek mn vd atlas/draaier schouderklachten, hoofdpijn, druk achter -en voorhoofd, dizzy, grieperigheid die niet over gaat, hartritmestoornissen, druk op de borst[activatie vd gestagneerde lymfestroom] etc. etc.
Lees ook de inspirerende energie update"s van Martha Krul! 
Vandaag weer een stampotjes-journaal met van alles en nog wat!
Marjolein Ingrid Soulpursang