maandag 11 mei 2020

KOSMOS & ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Maandag 11 mei 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Maandag 11 mei 2020

FASTEN YOUR SEATBELTS: HEFTIGE TURBULENTIE VANDAAG!!!
EEN EXTREEM KRACHTIGE FREQUENTIESTIJGIING!

Bovendien hebben we te maken met een matige zonnestorm KP index 2- 3 die diepe lagen in ons lostrillen waarbij diepe angst, onmacht, pijn, woede en verdriet loskomen.

 Ik noem de zonnestormen "zenuwstormen" , ze razen met grote windsnelheden door ons ragfijne zenuwstelsel en geven allerlei symptomen. [ zie overzicht van Martha Krul die ik onderaan toevoeg] 

Tel daarbij op een SR van 34Hz pieken en we shaken, beven, trillen weer flink. Onze gevoelssnaren worden op spanning gebracht zoals de snaren van een instrument en daarbij trillen de oude laagfrequente energieën los.


Deze hoge frequentietrillingen brengen ontgifting van de cellen. Ze duwen de kosmische kanalen [de 12 poorten van de ziel=12 hersenzenuwen, de 12 thoracale wervels,] weer open en toegankelijk zodat je ziel ontwaakt en je laat herinneren wat je hier op aarde komt doen.

De hogere chakra's [hart en hoger hart] verbinden zich met het witte licht dat nu in hoge frequentiegolven binnenstroomt via de kruin en daar als een soort van douche over je hele lichaam heen uitstroomt.

De neutraal geladen energie deeltjes [ionen] verbinden zich met ons fysiek lichaam en zorgen voor evenwicht waar onevenwicht is in de cellen= de + en - polen [ionen]!

De cellen gooien een teveel aan stress=geladen spanning eruit en dat komt vervolgens in ons emotioneel waterlichaam waardoor je een teveel aan spanning/stress en veel duistere dode energie kunt doorleven. De duistere energie ervaar je als depressies en doodsheid.= het loslaten van je oude gietvorm.

Vandaar dat je juist nu veel emotionele ontladingen doormaakt=pure evenwicht herstel!
Chakra 5=hoger hart en de plek van ons innerlijk kind, het is de chakra van yin en yang, van + en - ionen en verzorgt de basale celstofwisseling, chakra 5 heeft nu veel spanningen/stress los te laten o.i.v de stroom van witte licht en werkt als een magneet.

Symptomen geeft spierpijnen nek/schouders/ druk vlak onder sleutelbeen. vibrationele griep, immense moeheid , koude rillingen, heftige emoties, depressieve buien[detox], hoge drukpangevoelens rondom en op het borstbeen, misselijk, darmklachten, benauwd, hartritmestoornissen, onrust, steenkoude vingertoppen o.i.v aanpassing van de bloedcirculatie, een lichaam als een Michelin poppetje zo opgezwollen, lymfe oedeem benen en bovenarmen, lymfeklierzwellingen , stress aanvallen, onrust, etc etc.

Ze stammen uit de tijd dat we vanuit onze linkerhersenhelft gingen leven. Alles komt letterlijk nu aan het licht en mag gezuiverd worden= via het bloed en de organen!
Wees je ervan bewust dat je lichtlichaam met een heel hoge snelheid draait!

Naarmate je frequentie hoger wordt, kunnen diegenen die niet in staat zijn om de verschuiving te maken, uit je leven zijn verdwenen. Je kan je dus enorm eenzaam voelen naarmate je draaiveld toeneemt!

Heb vertrouwen, durf je over te geven en aan te passen!
We bouwen letterlijk een nieuw leven onder onze voeten op!
Loop naar het licht!

Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het equilibrium (evenwicht)), evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons. Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben. [ met dank aan Martha Krul ]

Lees ook de inspirerende energie update's van Martha Krul 

Marjolein Ingrid Soulpursang