donderdag 7 mei 2020

Energie Update ~ Fran Tielemans


Veel kans dat je rond deze tijd op één of meerdere aspecten van je leven of jezelf het gevoel hebt jezelf uit een kledingstuk te willen wringen dat veel te smal en te eng is geworden. 

De Volle Maan van vandaag 12u45 zit daar voor iets tussen, want die is opnieuw heel krachtig en sterk transformatief. 

Ook 'de energie' heeft daar wat mee te maken, - een shift veroorzaakte de voorbije dagen heel wat fysiek ongemak, diepe vermoeidheid, onrustig hart en spijsvertering, enz... 

Maar zeker is dat jij en wij allen ons bevinden in wat misschien wel de grootste bewustwordingsshift is die ooit op Aarde heeft plaatsgevonden. 

En dat voelt iedereen, van klein tot groot, elk energieveld, elk individu en de maatschappij als geheel. 
En ja, dat kan je dan in sterke shiftperiodes zoals nu weer rond Volle Maan extra emotioneel maken, snel geïrriteerd, met het gevoel gestretcht te worden tot voorbij wat je dacht aan te kunnen. 


Het helpt te beseffen dat ieder van ons in meerdere of mindere mate zichzelf stretcht tot voorbij het randje van de comfortzone, ieder op die aspecten waar er het meeste te leren en te groeien valt. 


Je weet ook dat je zal leren dat je het best wel allemaal aan kan, en dat het je misschien nieuwe mogelijkheden doet ontdekken. Dat het je op een veel dieper level dan ooit voordien doet voelen waar je grootste zegeningen liggen, en dat je dingen, situaties, mensen of plaatsen - die je voordien als vanzelfsprekend zag, of negeerde- nu pas écht volop naar waarde kan schatten. 


Het geeft je een boost om elke dag opnieuw in elk moment te durven genieten van alle kleine (en grote) dingen waar je blij om kan zijn. Het geeft je een boost om altijd weer die sprankel hoop te zoeken wanneer je die even kwijt was. 


En het geeft je zeker een boost om anderen even bij te staan om hem of haar of hen ook te helpen opnieuw die hoop te herontdekken. 


Dit is immers de Aquarius tijd weet je wel, de Nieuwe Tijd, de tijd van SAMEN.