vrijdag 8 mei 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGOCHTEND 8-5 ~ Manuela v/d Knaap






ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGOCHTEND 8-5: 

donderdagavond  was er een kleine nacht zonnevlam door de hele nacht bleef spuwen. En er was ook nog een kosmische stralingsalert actief, waardoor het allemaal extra krachtig kon binnenkomen in ons systeem. Dus stond je brak op, dan weet je waar het mogelijk door kwam. Verder is de situatie op de Zon onveranderd met de informatie van donderdag 7-5 rondom actieve zonnevlekken en het gat in de corona van de Zon. Lees hieronder de uitgebreide uitleg... 
*
Ik voeg nieuwe updates steeds toe bovenaan dit bericht. Als er een nieuw bericht op de tijdlijn gezet wordt, dan voeg ik hier ook de nieuwe link toe.
*
Kleine zonnevlam 
Rond 19:30 op donderdagavond was er een kleine zonnevlam (A-klasse). Als ik naar de beelden van de Zon kijk, dan zie ik dat in de stroom plasma uit de Zon in onze richting van het zonnestelsel de hele avond en nacht pittig doorgaat. Dit betekent dat je ook ascentiesymptomen kunt ervaren. 

In het moment dat een zonnevlam of plasma stroom de Zon verlaat spuwt deze x-ray licht uit. Dit geeft de ervaring van lichtfrequentie verhoging met acute ascentiesymptomen. Dat is alsof je hele lichaam em energiesysteem plotselinge in een enorme lichtfrequentie komen. Klachten die in aanleg er zijn, worden dan mogelijk acuut voelbaar. Je krijgt dus een soort uitvergrootte voorschouw van wat zich aan het ontwikkelen is in je etherlichaam en daarna fysieke lichaam. Je kunt in de onderste alinea van dit bericht lezen bij 'Waarom deze updates?' wat deze ascentiesymptomen zijn en hoe je weer in evenwicht kunt komen. 
*
Kosmische stralingsalert 
Verder was er donderdagavond ook nog een kosmische stralingsalert actief tussen 17:00 en 23:00 uur. Door deze kosmisch stralingsalert kon het hoogfrequente x-ray licht super diep binnenkomen. 

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is. 

Symptomen van deze emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Als de kosmische stralingsalert langer actief is, neemt de intensiteit van de symptomen toe. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut. 

Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews 'Geomagnetic Score' (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea 'Waarom deze updates?' heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.
*
De situatie met de actieve zonnevlekken en het gat in de corona van de Zon is nog hetzelfde als donderdag 7-5. Dus je kunt de informatie in de update van donderdag hieronder lezen. Betekent dus nog steeds veel fluittonen en statische ruis in de oren en het hoofd door de plasma stroom uit de Zon.
(EINDE UPDATE)

Heb het goed... 

© Manuela van www.inzichten.com