donderdag 7 mei 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 7-5 ( en eerdere update) ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 7-5: 
Elektronen crash, Schumannresonantie full spectrum gemiddelde intensiteit, onrustig magnetisch veld en woensdag waren er ook nog zonnewind pieken in de snelheid en wereldwijde seismische activiteit.
*
Elektronen crash
Sinds 7:30 is er een elektronen crash actief. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.
*
Schumannresonantie (SR) activiteit
De SR is was tussen 3:00 en 4:30 uur full spectrum actief. Dat betekent dat we tot aan de hoge frequenties in trilling (beweging) zijn gezet. Dit kan veel dromen en inzicht geven tijdens de slaap op of bliss en inzicht overdag.
De Schumannresonaties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.
*
Zonnewind snelheid pieken
Op woensdag waren er 
De uitgebreide uitleg wordt nu geschreven en is om 11:30 online beschikbaar.
UPDATE WOENSDAG 6-5: kleine zonnevlammen, twee actieve regio's op de Zon, gat in de corona van de Zon, vreemde piek protonen, Plotselinge korte pieken van de zonnewind snelheid, Schumannresonantie activitiet full spectrum rond 17:00 uur (en gedeeltelijke activiteit op dinsdag 5-5) En de noord en zuidpool van de Zon komen weer meer in evenwicht. 
*
Ik voeg nieuwe updates steeds toe bovenaan dit bericht. Als er een nieuw bericht op de tijdlijn gezet wordt, dan voeg ik hier ook de nieuwe link toe.
*
Kleine zonnevlammen
Op woensdag 6-5 was er een kleine zonnevlam A-klasse rond 1:30 en rond 8:30. Er zijn op het moment twee actieve regio's op de Zon waarvan eentje ook echt een zonnevlek is. Beide actieve regio's komen nog onze richting op. Waarschijnlijk met een dag of 3/4 staan ze op de Aarde gericht, als ze nog steeds actief zijn. Want ze kunnen ook heel snel afnemen in activiteit. Wat deze actieve regio's nu doen is de lichtfrequentie verhogen in het zonnestelsel en hooggevoelige mensen kunnen dat merken omdat er dan meer hoogfrequente energie is, waardoor je met meer gemak je hogere bewustzijn kunt aanspreken. 
Zonnevlammen geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. De plasma van de zonnevlam is ongeveer drie dagen onderweg en komt dus over ongeveer 3 dagen aan op Aarde met zonnewind impact.
*
Gat in de corona van de Zon
Er is ook nog een lang gerekt gat in de corona van de Zon die nu ook op de Aarde gericht staat. Dit gat is verbonden met de zuidpool van de Zon. Die ziet er nu uit als een langgerekt gat.
De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren.
*
Magnetisch evenwicht van de Zon
Het gat in de corona dat altijd open is rond de polen van de Zon was de sinds begin 2020 enorm uit evenwicht. De gat aan de zuidpool van de Zon was enorm groot en die aan de noordkant van de Zon was extreem klein. Daardoor was de cyclische verbinding die de Aarde had met de Zon verstoord. (Heliospheric Currentsheet Crossing HCC) Dit begint zich nu weer te herstellen en komt dus weer in evenwicht. De verstoring had te maken met de 11 jarige switch van de magnetische polen van de Zon die weer aan de beurt is om draaien. ik weet niet of dit nu al gebeurd is. Die informatie heb ik nog niet kunnen vinden, maar het lijkt er wel op dat het evenwicht weer herstelt op de Zon en ook de HCC weer terug kan keren. Met iedere drie weken een paar dagen magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon.
*
Protonen en zonnewind piek
Rond 9:00 uur was er een flinke protonen piek. Hier weet ik nog niet zoveel met wat we ervaren als dit actief is, maar een eerdere ervaring liet diepe pijn in de botten voelen. maar ik kan niet varen op een enkele ervaring. Dus als jij iets rond deze tijd hebt ervaren, deel het dan. Dan kunnen we het samen helder krijgen. 
Er was rond 9:00 uur ook een plotselinge toename van de snelheid van de zonnewind in pieken (niet te verwarren met de x-ray pieken en de dichtheid van de zonnewind). De hoogste piek was rond 9:00 uur van 300 km/sec naar 600 km/sec. De andere pieken waren minder intens: 
*6:15 van ong.300 naar 433 km'sec. 
*8:24 van ong. 300 naar 426 km/sec.
*10:55 van ong. 300 naar 470 km/sec
Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea 'Waarom deze updates?'
*
Schumannresonantie activiteit
Op woensdag 6-5 was er een full spectrum activiteit rond 17:00 met een lage intensiteit. (A1= amplitude 30) Dit kan natuurlijk nog verder oplopen, maar deze gegevens zijn nog niet binnen. Full spectrum betekent dat ook de hogere frequenties in ons in beweging worden gezet. 
Op dinsdag 5-5 was rond 13:00 de SR actief met een gemiddelde intensiteit (A1= amplitude 48). Dit was een gedeeltelijke SR activiteit (geen full spectrum) dus alleen de lagere frequenties kwamen in trilling.
De Schumannresonaties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. 
Heb het goed...
© Manuela van www.inzichten.com


WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)
Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. 
Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou. Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. 
Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS, yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer... Ik verkoop in mijn praktijk grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet 
Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als 'gewone' Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam.