donderdag 24 oktober 2019

Fran Tielemans ~ Energie Update


Fran Tielemans ;
En zo beginnen we volgende week al aan de 11de maand van dit intense jaar. 
De 19 van 2019 zal hebben gemaakt dat je in de loop van dit jaar heel duidelijk hebt gezien dat jouw koers oké is voor je, dat je rustig mag meestromen, of zeer concrete stappen mag nemen om zelf goed geaard te werken aan het neerzetten van de volgende fase in je leven. 
En dat kan je een goed en tevreden gevoel geven. Maar het kan evenzeer zo zijn dat je in de loop van het afgelopen jaar steeds duidelijker voelt dat je vast - of nog vaster- komt te zitten. Dat alles stremt, dat dingen worden tegengehouden, en dat het niet lijkt te kloppen wat je dacht aan te voelen als jouw koers, of dat al je initiatieven op een sisser uitlopen. 

In dat laatste geval kan je nog gebruik maken van de sterke veranderingsstroming van dit jaar, om te checken in je diepste Zelf wat er aan de hand is- door heel veel schoonmaak van je aura en centraal kanaal, door heel veel stilte, of zelfs door het raadplegen van mensen die je verder kunnen helpen met je blinde vlekken - . 
Misschien ontdek je dat je duidelijke signalen van je Hoger Zelf hebt aan de kant geschoven, of dat je je eigen koers verloor door de koers te lopen die anderen voor je uit hebben gezet. 
Dit is dé periode om aanpassingen door te voeren. En weet - je hebt élk moment van je leven de kans om iets anders te kiezen, om andere beslissingen te nemen. 
En je weet ook dat de beste beslissingen genomen worden vanuit voldoende innerlijke en uiterlijke rust en ware aflijning, nooit vanuit stress en angst.