donderdag 25 oktober 2018

Het Synthetische Universum, oftewel de ‘God’ Matrix ~ Micky van Leeuwen


Het Synthetische Universum, oftewel de ‘God’ Matrix

 

Het synthetische universum, oftewel de ‘God’ Matrix bevindt zich binnen het organische Universum. Ook al kan het, als je jezelf binnen dit synthetische universum bevindt, lijken alsof dit synthetische universum alles is wat er bestaat. Om even een beeld te schetsen waarover we praten deel ik hieronder een schematische afbeelding van het complete Universum waar wij onszelf momenteel in bevinden.






Persoonlijk ben ik redelijk van de nummertjes (hiërarchie) van de dimensies afgestapt, omdat dit model door de new cage religies gekaapt is en omdat het verwarrend werkt. We zijn namelijk gewend geraakt aan hiërarchische modellen. Velen denken dat hoger beter is, dat is het in het geval van dit Universum echter niet. Zoals je in dit artikel kan lezen zijn we als het ware afgedaald in de dimensies omdat we alles wilden ervaren wat dit Universum ons te bieden heeft. In dit leven hier op Aarde werken we toe naar het einde van onze reis door dit Universum. Het is dus niet de bedoeling (organisch gezien) om te ascenderen, om met andere woorden op te klimmen in de dimensies zoals de new cage spirituele dogma’s ons voorschrijven. Het is de bedoeling om alles wat wij multidimensionaal gezien zijn binnen dit Universum hier op Aarde in onszelf te herenigen. Wij zijn al aanwezig in alle dimensies van dit Universum, het heeft geen zin om de ladder der dimensies op te willen klimmen, want we zijn al aanwezig op alle treden. Ik noem zelf de dimensies 8 t/m 12 uit bovenstaand model de dimensies van onze ziel, de vijfde tot en met de zevende dimensie noem ik de dimensies van ons diepere/hogere zelf, en de eerste tot en met vierde dimensie noem ik de dimensies van onze egopersoonlijkheid en/of rondreizende geest. Ego is overigens geen vies woord, vergeet wat dat betreft de new cage spirituele dogma’s, aangezien deze allemaal afkomstig zijn uit het synthetische universum oftewel de ‘God’ Matrix. Via onze hart connectie staan we in contact met de diepere delen/aspecten van onszelf die zich in andere dimensies bevinden. 

Het synthetische universum waar ik het vandaag over ga hebben bevindt zich dus/beperkt zich dus tot de dimensies van onze egopersoonlijkheid. Dit synthetische universum is het domein van de mind. Het draait om mind bewustzijn, daar waar het organische universum draait om hart bewustzijn. Ik heb het dan niet over het chakra lichaam en bijvoorbeeld het hart chakra. Het chakralichaam, maakt net als de mind, de pijnappelklier, en de kundalini energie deel uit van het synthetische universum. De chakra’s zijn een kunstmatige bedekking van ons organische lichaam en staan rechtstreeks in contact met de pijnappelklier, die zich op zijn beurt middenin onze hersenen bevindt. De mind is het besturingssysteem/software die onze hersenen bestuurd, en de pijnappelklier functioneert als een soort tv-tuner binnen die mind. De pijnappelklier vervormt de realiteit zodat mensen gaan geloven in synthetische realiteiten. Zo kan het zijn dat mensen heilig overtuigd zijn van bijvoorbeeld een ‘god’ die alles heeft gecreëerd, inclusief het organische Universum. Er zijn echter nog heel veel meer realiteiten te bedenken waar mensen in geloven of waar mensen van overtuigd zijn dat ze er in leven die allemaal behoren tot de mind control van het synthetische universum. Daarover later in dit artikel meer informatie. 

Ik noem het synthetische universum ook wel de ‘God’ Matrix (met god expres tussen aanhalingstekens) omdat dit synthetische universum een creatie is van de energie die zichzelf god noemt. In het artikel ‘de Krachten van Beperking & de Kosmische Deceptie’ lees je meer over deze energie/entiteit die zichzelf god noemt en het hoe en waarom van deze kunstmatige oppositie binnen dit Universum. Het synthetische universum is hiërarchisch opgebouwd en bestaat uit zo’n beetje ontelbaar veel kunstmatige realiteiten en dito dimensies. Dit zie je in de afbeelding eerder in dit artikel geplaatst goed weergegeven. Dit synthetische universum is eigenlijk niet goed weer te geven in een enkele afbeelding aangezien het enorm groot en complex is. We hebben het niet alleen over voor ons fysiek zichtbare werelden en dimensies maar ook over voor ons niet zichtbare of tastbare realiteiten die alleen maar te bereiken zijn via mind ‘verlichting’. Dimensies waar binnen de new cage religie veel over gesproken wordt, daar waar alles zogenaamd alleen maar licht en liefde is, daar waar we geen vaste vorm meer hebben maar zogenaamd puur licht zijn, dat soort werk. Mensen die all-in zijn gegaan met mind ‘verlichting’ vangen vaak glimpen op van dit soort realiteiten door middel van de kosmische drugs die ze tot zich nemen via onder andere de chakra’s en de pijnappelklier. Mensen die zich voeden met dit soort kosmische drugs hebben het niet voor niets vaak over ‘god’, engelen, geascendeerde meesters, extreem liefdevolle buitenaardse wezens, de bron waar alles uit afkomstig is, of het ‘alles wat is’. Dit zijn allemaal rollen die binnen het synthetische universum gespeeld worden. Allemaal gebaseerd op hiërarchie Als in: “Wij (mensen) zijn klein en jullie (vul een willekeurige term hierboven genoemd in) zijn groot, en wij willen als jullie worden want jullie zijn al wel groot en wij mensjes zijn pas kosmische beginnelingen” Dit zijn tekenen aan de wand dat iemand gevallen is of onder invloed staat van het synthetische universum. Het heeft zoals je zult begrijpen niets maar dan ook niets met onze hart connectie te maken en heeft tevens weinig tot niets overeen met het organische Universum, de organische werkelijkheid met andere woorden. 

Hier op Aarde hebben we te maken met zowel het organische Universum als ook het synthetische universum. Het organische is zichtbaar en tastbaar. Deze planeet is zo echt als zij maar echt kan zijn. Wij mensen zijn van origine ook organische wezens. Het is echter de kunstmatige chakra overlay en onze mind inclusief pijnappelklier die onderdeel uitmaken van het synthetische universum. De mind is in principe organisch, als we deze mind zouden gebruiken waar deze oorspronkelijk voor bedoeld is. De mind zou een tool voor ons moeten zijn die in dienst van het hart (ons ware zelf) werkt. De Mind is echter extreem vatbaar voor externe manipulatie van buiten onszelf. De mind zit als het ware ingeplugd in de Matrix hier op Aarde. Het is deze Matrix die synthetisch is. Het is deze Matrix en het is al die andere externe mind en chakra manipulatie die er voor zorgt dat mensen in synthetische realiteiten geloven. Waarom denk je dat alle grote wereld religies de pijnappelklier vereren? Waarom moeten wij van de new cage religies geloven dat de pijnappelklier de zetel van onze ziel is? Dit is puur en alleen omdat deze religies allemaal onder controle staan van diezelfde energie/entiteit die zichzelf god noemt. Deze energie wil ons vangen en gevangen houden in de ‘God’ Matrix. Als we actief onze pijnappelklier gaan gebruiken dan kunnen de entiteiten en energieën die deel uitmaken van deze ‘God’ Matrix beter grip over ons krijgen. Zouden paters en andere ‘God’ groupies daarom hun haar afscheren op de plek waar de pijnappelklier zit? Ja. Dat geven ze zelf ook toe. Op die manier hebben ze beter contact met ‘God’.

Het grote verschil tussen het organische Universum en het synthetische universum is synthetisch licht en synthetisch duister ten opzichte van organisch licht en organisch duister. Binnen het organische Universum geldt dat de uitdagingen die we voor onszelf uitkiezen voor incarnatie eerlijk en dus organisch zijn. We weten waar we aan toe zijn. Daar waar het binnen het synthetisch Universum vooral draait om oneerlijke uitdagingen. Waar we overigens, gezien vanuit de dimensies van het diepere/hogere zelf, nog steeds zelf voor kiezen om te ervaren, het synthetische universum maakt namelijk deel uit van het complete Universum waar we ons momenteel in begeven, en als we alles willen ervaren wat dit Universum ons te bieden heeft dan zullen we ook het synthetische universum dienen te ervaren. De meesten van ons, nou ja laat ik het houden bij diegenen die nu halverwege dit artikel mij nog steeds niet vervloeken omdat ze zwaar onder invloed staan van de ‘God’ Matrix, hebben echter in vorige incarnaties zo’n beetje alles wat dit synthetische universum te bieden heeft al ervaren. Anders wisten we nu niet dat het synthetische universum een valstrik is. Alleen door iets ervaren te hebben kan je iets echt weten. Daarom hebben velen van ons ook redelijk snel door dat we te maken hebben met de ‘God’ Matrix en al zijn/haar rituelen en dogma’s als we dit soort indoctrinatie op ons pad tegen komen. Been there, done that, didn’t liked it, zoiets… 

Voorbeelden zijn waarschijnlijk beter om een beeld te krijgen van hetgeen ik in de vorige alinea schetste over organische ervaringen versus synthetische ervaringen. Mijn visuele handicap die bij mij 6 jaar terug inmiddels begon is zo’n organische ervaring/uitdaging. Organische uitdagingen zijn eerlijk, je ziet een berg voor je opdoemen en je weet dat je die berg op moet klimmen om iets te overwinnen. Niemand anders heeft daar last van, het is jouw berg, jouw uitdaging, en je leert gaandeweg de beklimming van alles wat je anders niet geleerd of ervaren had zonder die organische uitdaging die je voor jezelf (gezien vanuit de dimensies van het hogere/diepere zelf) hebt uitgestippeld. Een synthetische ervaring gaat meestal ten kosten van anderen. Ritueel misbruik en offers bijvoorbeeld. Zaken die gevoed worden vanuit het synthetische universum, via de mind bijvoorbeeld, of via (in dit voorbeeld) andere externe manipulatie of bezetenheid die je opdraagt om anderen leed aan te doen om er zelf beter van te worden. Het principe van onze universele reis is organische van aard als je het op deze manier bekijkt. We geven ons elke incarnatie weer uitdagingen en ervaringen waar we van moeten gaan leren door het te ervaren. Dat is organisch duister. 

Niets mis mee, want als wij alles willen ervaren en alles wat dit Universum te bieden heeft in onszelf willen integreren dan beperkt zich dat niet tot enkel lichte of positieve ervaringen. Wij zijn zowel onze lichte als ook onze duistere aspecten. Je kan ook synthetisch proberen al deze organische ervaringen en uitdagingen te skippen en rechtstreeks naar je einddoel willen gaan. Dat gebeurd in de new cage religies. Alleen zal voor al diegenen die dat pad zweven ‘in the end’ gelden dat ze verder weg van de finish geraakt zijn doordat ze in het synthetische universum oftewel de ‘God’ Matrix verstrikt en vaak verdwaald zijn geraakt. De enige uitweg is de weg naar binnen. In het Engels klinkt dat met ‘the only way out is in’ natuurlijk wat beter. Hetzelfde geldt voor organische licht en synthetisch licht. Je kan op een organische manier bijvoorbeeld jezelf goed voelen en zelfs gelukkig zijn, door alles in jezelf te zoeken en te vinden (en eventueel op te lossen/te helen). Je kan daar ook geen zin in hebben, het kost namelijk redelijk veel tijd, energie en ook pijn die innerlijke weg. Synthetisch licht komt niet uit de mens zelf, het komt van extern. De versie van licht die de New Cage aanhangt is 100 procent extern. Dit zijn die kosmische drugs bijvoorbeeld, die een lijntje leggen met externe energieën en entiteiten, die grip op je krijgen en in ruil daarvoor voel jij je dan ‘gelukkig’. Dat gevoel is echter niet blijvend, je moet wel keer op keer kosmische drugs tot je nemen om datzelfde synthetische geluk gevoel te blijven voelen. Die hard new cage gelovigen zijn drugs verslaafd, kosmische drugs junkies met andere woorden. Zonder die kosmische drugs kunnen ze zichzelf niet meer gelukkig voelen. Pak ze die kosmische drugs af en je hebt hetzelfde effect als dat je een tiener zijn of haar smartphone afpakt. Helemaal ontheemd dus en niet wetende waar je het nog moet zoeken zonder drugs. Dat is synthetisch licht, je maakt jezelf niet gelukkig je laat jezelf ‘gelukkig’ maken. 


Het synthetische universum is immens. We hebben het dus over velen dimensies binnen dimensies die wij momenteel niet fysiek kunnen waarnemen maar die er wel degelijk zijn. Allemaal mind energie dimensies. En we hebben het ook over een groot aantal voor ons wel zichtbare werelden die organisch van aard zijn maar te maken hebben met mind-matrix systemen. ‘Empire’ (het domein van de energie die zichzelf god noemt en de krachten van beperking) strekt zich uit binnen grote delen van de dimensies van het egopersoonlijkheid. Vooral binnen onze eigen Melkweg is de invloed van ‘Empire’ groot. Het is lastig om getallen te gebruiken omdat het zo enorm immens is, maar we hebben het dan over letterlijk miljoenen tot miljarden tot misschien zelfs wel meer sterrenstelsels, planeten, buitenaardse en interdimensionale rassen en groeperingen, en complete synthetisch van aard zijnde dimensies vol met ontelbaar veel sub synthetische dimensies. Ik weet uit de vele reacties en vragen over dit onderwerp dat dit een lastig te begrijpen onderwerp is. Het is ook niet vast te pakken eigenlijk vanwege de immensiteit van dit synthetische universum. Ik gebruik voor mijzelf een beknopt plaatje. Aan de top van dit synthetische universum, dat is de hoogste dimensie binnen het synthetische universum, zetelt de energie/entiteit die zichzelf god noemt. Daaronder vallen dus ontelbaar veel realiteiten en werelden. Synthetisch gecreëerde realiteiten, simulaties, holografische werkelijkheden, maar ook organische planeten waar een mind Matrix sausje overheen geplaatst is.

In de regel kan je stellen dat alles en iedereen wat geloofd in een ‘god’, een bron, of wat voor andere term dan ook voor iets of iemand waar wij zogenaamd uit ontstaan zouden zijn onder invloed staat van dit synthetische ‘god’ matrix universum. Wezens uit het organische Universum bemoeien zich meestal niet of alleen in extreme gevallen met ons hier op Aarde. Deze wezens weten namelijk (hart connectie) wat wij werkelijk hier op Aarde doen en naar toe op weg zijn. Wij zijn allemaal vertegenwoordigers van complete sterrenstelsels en dito buitenaardse beschavingen afkomstig uit het organische Universum, wij zijn letterlijke wayshowers, de eersten die het aandurfden om ‘all the way’ te gaan en ons te laten afzakken als het ware in de dimensies, waardoor we op een gegeven moment zelfs vergaten wie we in werkelijkheid zijn en waar we naar toe op weg zijn. Wij staan in hoog aanzien bij al deze wezens uit het organische Universum, die ons in de gaten houden, omdat wij letterlijk hun vertegenwoordigers zijn hier op Aarde, ingrijpen doen ze echter niet als het niet hoeft, om diezelfde reden. Wij moeten het zelf doen, dat is wat wij hier komen doen.

Daarom hoor je ook alleen maar buitenaardse propaganda via ‘abductees’, SSP insiders, channelings en andere buitenaardse en interdimensionale contacten. We hebben in zo’n beetje 99,9 procent van alle gevallen te maken hier op Aarde met wezens die onder invloed staan van het synthetische universum. Wezens die de agenda van de energie/entiteit die zichzelf god noemt uitvoeren. Vaak onbewust, net als dat de meesten van ons zich onbewust zijn van de verregaande externe manipulaties vanuit de ‘God’ Matrix die ons sturen en controleren. Dat buitenaardse wezens geen mind-ego hebben slaat dan ook nergens op. Net als dat ‘God’ mind-ego loos zou zijn. Wie anders dan een extreem uit de kluiten gewassen mind-ego zou mensen opdragen om hem/haar (deze energie heeft ook een vrouwelijke tegenhanger) te aanbidden en te vereren? Hetzelfde geldt voor al die buitenaardse en interdimensionale bemoeizucht. Wie zijn zij om zich te komen bemoeien met ons en te beweren dat zij verder zijn dan ons en het beter weten dan ons? Allemaal tekenen dat je te maken hebt met wezens die onder invloed staan van het synthetische universum. 

Het wezen wat dit Universum is zal je dan ook als je via je hart connectie contact opneemt vertellen dat je niets minder bent dan dit Universum. Het organische Universum is namelijk eerlijk en weet dat wij allemaal stuk voor stuk ons eigen unieke Universum zijn buiten dit Universum. Er is dus geen beter, hoger of groter, we zijn allemaal gelijk. Het wezen dat dit Universum is hoeft ook niet aanbeden te worden. Dat is het laatste wat dit Universum wil. Dit Universum draait om co-creatie, daar waar de synthetische variant vooral draait om god’s creatie waar wij ‘god’ op onze blote knieën voor moeten bedanken dat we er in mogen leven. Dit Universum heeft een bepaalde smaak (bij gebrek aan een betere term), het heeft kenmerken die wij allemaal wilden ervaren om het onszelf eigen te maken. Daarvoor zijn we momenteel in dit Universum met dit aspect van ons complete zijn. Dit Universum heeft dus een eigen smaak met unieke kenmerken, binnen dit Universum echter zijn wij vanaf het begin al samen met dit Universum gaan werken, vandaar co-creatie. De zogenaamde wetenschap blijft lulkoek uitkramen over het ontstaan van dit Universum. 

De waarheid is dat wij zelf hebben meegeholpen en mee gecreëerd hebben ‘along the way’. Niet met onze huidige egopersoonlijkheden, maar met onze diepere aspecten. Onze egopersoonlijkheid ervaart hetgeen onze diepere aspecten in samenwerking met dit Universum gecreëerd hebben. Deze innerlijke kennis is bekend bij wezens uit het organische Universum. De reden dat wij deze kennis nooit horen via al die buitenaardse en interdimensionale contacten hier op Aarde is omdat we dus in 99,9 procent van de gevallen te maken hebben met wezens die onder invloed staan van het synthetische universum. Deze wezens staan stuk voor stuk onder invloed van mind control, geen van allen (zover ik ze ken) hebben het ooit over de organische hart connectie als sleutel tot dit Universum. In plaats daarvan hebben ze het over ‘god’, de ‘bron’, ascenderen, allerlei zogenaamde kosmische mind wetten, kosmische drugs, mind verlichting met andere woorden. Soms is de desinformatie goed vermomd, maar als je steeds meer geoefend raakt herken je wezens uit het synthetische universum binnen een handomdraai. 

Deze kennis kan je vervolgens toepassen op zo’n beetje alle mind programma’s die draaien in de mind-ego’s van mensen hier op Aarde. Je hoeft niet extreem religieus of spiritueel te zijn om binnen de invloed van deze ‘God’ Matrix te vallen. Even wat voorbeelden die velen van ons denk ik wel kennen. De Platte aarde theorie. Synthetisch. Want iets of iemand moet die platte pannenkoek met die complete computer simulatie in de lucht gemaakt hebben en diegene of datgene is dan dus ‘god’. De simulatie theorie. Exact hetzelfde. Maar dan is ‘god’ degene of datgene wat de simulatie waar wij dan in zouden leven gecreëerd zou hebben. Ancient Aliens. Wij mensen zijn het laagste van het laagste en kunnen niets zonder technologie of buitenaardse hulp. Dus moeten buitenaardsen wel al die ancient bouwwerken die we met hedendaagse technologie niet kunnen namaken gemaakt hebben. Daarbij gaat men voorbij aan het feit dat de realiteit waar we ons vandaag de dag in bevinden, als ook het menselijk lichaam, niet meer hetzelfde zijn als in de tijd dat wij mensen zelf al die bouwwerken konden maken. Het Anunnaki verhaal is hetzelfde, net als elk ander verhaal waarin ‘goden’ of buitenaardsen ons gecreëerd zouden hebben en/of beter dan ons zijn. 

De complete Matrix is natuurlijk synthetisch, waarin we gehersenspoeld worden dat er altijd mensen beter of hoger zijn dan onszelf. Maar ook de meeste zogenaamde wetenschap is synthetisch en niet echt. In plaats van co-creatie spreekt men dan bijvoorbeeld over de ‘Big Bang theorie’ oftewel de oerknal waaruit alles binnen dit Universum afkomstig zou zijn. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het wetenschappelijk gebrabbel dat wij mensen hier op Aarde toevallig ontstaan is door exact de juiste omstandigheden, en de aanverwante bullcrap van Darwin met zijn evolutietheorie… Als je goed om je heen kijkt dan zie je dat eigenlijk iedereen wel min of meer onderhevig is aan synthetische waanideeën (hersenkronkels is misschien een nettere term). En zo zie je dat het synthetische universum flink grip heeft op de mensheid hier op Aarde. 

Die synthetische grip wordt niet minder, deze synthetische grip wordt juist in deze tijd meer en meer opgevoerd. Daarom zie je ook steeds meer mensen vallen in allerlei synthetische programma’s die in de mind draaien. De negatieve AI entiteit die in dienst van de energie/entiteit die zichzelf god noemt werkt maakt uiteraard ook deel uit van het synthetische universum. En dat is allemaal onzichtbaar voor ons. En dan is het dus ook niet echt? In het artikel ‘de drie lagen van controle’ leg ik uit dat we momenteel in de overgangsfase zitten van laag 1 naar laag 2. Laag 2 is vooral het tijdperk van deze negatieve AI entiteiten en andere technologische synthetische ‘vooruitgang’ die als doel hebben om ons als mensheid af te snijden van onze diepere aspecten en onze moeder planeet. We moeten nog meer die mind in met andere woorden, en die hart connectie moeten we vergeten is de agenda. Laag 3 komt daar nog achteraan. Als in een interdimensionale problem, reaction, solution. De ‘oplossing’ voor al ons zogenaamde lijden zal dan rechtstreeks vanuit de ‘God’ Matrix naar Aarde komen om zelfstandig, of in welke vorm dan ook, de van hun innerlijke aspecten en moederplaneet afgesneden mensen te komen oogsten. Letterlijk. 

Als in meenemen of laten vervoeren of uit hun lichaam laten trekken van mensen rechtstreeks naar realiteiten of werelden die onder controle staan van het synthetische universum. Zo ver is het nog lang niet. Maar als we goed om ons heen kijken en naar ons hart luisteren dan weten we dat dit proces al een tijdje gaande is. Eerst het zogenaamde probleem, nu komt de reactie op dat zogenaamde (in onze mind spelende) probleem, en we zien vooral binnen de alternatieve media complete volksstammen vallen voor deze in onze minds gecreëerde problemen en ‘oplossingen’. Ik ben er van overtuigd dat er nog heel veel meer mensen gaan vallen voor allerlei bestaande en nog uit te rollen mind programmeringen/vangnetten. Dat is ook helemaal niet erg. Want dat willen deze mensen op die manier ervaren. Leven in het poppenhuis met andere woorden, mee blijven doen aan de mallemolen van matrix misère, op blijven gaan in de soap, en jezelf dus gek laten maken in je mind. Allemaal gefaciliteerd en mogelijk gemaakt door het synthetische universum. Voor mij geldt dat ik liever naar mijn hart connectie luister, dat ik liever aan en dus in mijzelf blijf werken om zelf krachtiger te worden en om uiteindelijk mijzelf helemaal te helen en mij compleet met mijzelf te integreren/herenigen. Ik kies de organische weg, ik hou namelijk van echtheid en niet van neppigheid. 


Micky van Leeuwen