zondag 21 oktober 2018

6de dimensie (Kenmerken) ~ bovendien.com

6de dimensie (Kenmerken ♥<3 )

Bron: http://www.bovendien.com/…/spiritueel/de-vele-dimensies-van…
  


6D Is het rijk van de geometrische vormen. Het is ook het deel KA, (Mer-Ka-Ba), het menselijke geesteslichaam en de verbindingen via de morfogenetische velden die we ervaren als ons hart werkelijk openstaat.

Dit lichaam bevat alle herinneringen van alle inwijdingen die je hebt ondergaan! Je potentieel aan vermogen is hier zicht en voelbaar als je (bewust) contact maakt met deze dimensie. De oude leringen in Egypte waren gericht op het ervaren van 6de dimensie. Als je 6de dimensie geïntrigeerd is, zijn ongeziene frequenties helder en duidelijk.


De 7de dimensie
De hoeders zijn de Wezens uit de Andromeda melkweg, die een grote invloed hebben op het kosmisch ontwaken. Zij werken met ‘kosmisch’ geluid, lichtcodes, getalsymbolieken en een lichtmatrix om je te herinneren wie je werkelijk bent; een multidimensionaal Wezen. De zevende dimensie maakt de galactische snelwegen open, reizen in tijd en ruimte. De nieuwe energie die van de Andromeda Melkweg komt, kan enkel door ons hart worden ontvangen.

Zo zijn er nog meer dimensies ( 8-15D ) die allemaal hun invloed uitoefenen en ook ons bewustzijn verruimen, zodat we ons herinneren wie we werkelijk zijn en inzage krijgen in de werkelijke aard van ons bestaan

De codes (inprentingen) die ons vastzetten zijn zowel projecties vanuit de multi dimensionale werelden, alsook aangenomen overtuigingen die door de werkelijke macht op aarde op ons geprint zijn. Als wij ons 4de, 5de , 6de en 7de laag van bewustzijn gaan gebruiken, zijn we geen speelbal meer van bepaalde machten op aarde en openen zich als vanzelf de volgende dimensies van bewustzijn.

De belastende codes die op ons geplaatst zijn door ‘buitenaardsen’, beïnvloeden ons DNA en vooral de 4de dimensie. 4D is ondertussen een soort vuilnisvat. Zolang we ons hier niet bewust van zijn, kunnen we deze belastende informatie niet verwijderen.

Multi dimensionale codes zijn o.a. op ons geprint door de gevallen engelen, de Greys, Dracos (reptiloiden), ‘gevallen’ Annunaki, Martianen en alle andere wezens die de interesse hebben, om de heerschappij op aarde te beïnvloeden of te manipuleren. Zij hebben hun helpers, hun handen en voeten op aaarde en hun volgers. (Illuminatie, NWO)

Ook zij zitten op een bepaalde evolutielijn en denken vooral vanuit de linkerhersenhelft en hebben hun hartgebied en emotionele veld slecht ontwikkeld; geen compassie en mededogen. Dit is hun leerstuk op Aarde. Zij leven de illusie, dat zij enkel kunnen groeien door vele vervormingen op aarde te creëren; vervorming van ware religie, een emotionele controle maatschappij te stichten die gebaseerd is op angst, ondermijning van de gezondheid omdat minder mensen gemakkelijker te manipuleren zijn, alles willen controleren, verkeerde voorlichting te geven waardoor we zwak en volgzaam blijven en regelmatig gemanipuleerde hologrammen (denk en angstpatronen) op ons collectieve massabewustzijn en rasters die om de Aarde liggen te plaatsen die onze 4de dimensie vullen met belastende informatie.

Heel veel is voortgekomen uit de val van Lemurie en Atlantis, maar ook uit de val uit het Paradijs, E-Den, erg lang geleden. Deze gebeurtenissen hebben onze werkelijkheid en waarneming volledig veranderd en zijn nog steeds van invloed op elk aspect van ons huidige leven! (de manier waarop we tegen het leven aankijken, ons voedsel, genetisch manipuleren, oorlogen, seksuele vervormingen, onze emotionele gevoeligheid, gevoelens van eenzaamheid en afgescheidenheid).
57