woensdag 25 juli 2018

Energie update Woensdag 25 juli 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Energie update
Woensdag 25 juli 2018


EEN MEGAFLUSH AAN GODDELIJKE ENERGIE BEREIKT ONS!
Voel de neutrale zonnekracht in je hart toenemen en zich verbinden met de hartslag van moeder aarde, alles wat niet langer resoneert met de frequentie van moeder aarde wordt ontbonden, 1 voor 1 maken we de verbindingsdraden los waar het frequentiebereik=bandbreedte ons niet langer dient voor onze gezondheid en geluk.


Collectief wordt alles opgeschud en wakker geschud, dit geeft veel paniek en onrust in het ego gedragen bewustzijn van de 3D maatschappij, dit kun je letterlijk nu oppikken in de atmosfeer als projectiewolken van dode orgon energie dat plakt aan je huid en die patronen, gedachtenvormen bij je oplaadt. Reinigen van je aura is dagelijkse noodzaak van alle aangeplakte energie die niet van ons is. Goed aarden en veel water drinken. Ik merk zelf dat ik heel bewust ben van hoe ik mijn voeten neerzet; goed op de hakken lopen!! de plek die verbonden is met je bekken. Meestal lopen we op onze voorvoeten oftewel letterlijk op je tenen.

Via onze voetzolen zuigen we, oiv de aanzuigende kracht van onze miltchakra=links onderin de borstkast, de oude 3D aarde energie naar boven en slingert deze oude energie in chakra 3 waar de celmembranen nu de oude en overtollige energie filtert. Maar deze filter zit nu ook steeds sneller vol en verstopt en daardoor stagneert tijdelijk de oude aarde daar en trek je vervolgens gelijksoortige vibraties aan in de buitenwereld tot dat je de oude energie verwerkt hebt en je deze 3dDenergie hebt getransformeerd en de banden hebt losgemaakt zodat je letterlijk weer de band met jezelf herstelt.

En deze aarde energie stijgt met de dag naar ongekende hoogten om zich weer te verbinden via de kruinchakra met de neutrale zon, onze levenskoord en baant zich een weg via het hele etherische netwerk van onzichtbare draden, lijnen en verbindingspunten over ons hele lichaam. Je kunt zelf wel voelen tot waar de energie bij je komt..bv middenrif hoogte of bv het gevoel hebben dat het water tot aan je lippen staat.

Het is onze geometrische blauwdruk en tegelijkertijd onze onzichtbare tegenhanger die zich voedt met dit wonderbaarlijke licht en via onze chakra's is verbonden met onze fysieke lichaam die de energie verdeelt. Ons fysiek lichaam is verbonden met moeder aarde energie en onze etherische blauwdruk is verbonden met de neutrale zon.

We worden op de kop geboren en aarden dan in de energie van onze omgeving oftewel familiekarma .Nu gaan we in omgekeerde volgorde ahw de weg terug en door ons geboortekanaal om deze te openen en te zuiveren van deze beperkende karmabanden. Daarvoor zijn wij hier op aarde gekomen! Om ons weer te verbinden met de bron van al het leven; de centrale en neutrale zon! Zo worden we weer in onze heilige geometrie gezet waarvoor we bedoeld zijn om te worden wie we echt zijn en dmv loslaten van alle oude energie!

Geeft fysieke detox symptomen!

Marjolein Ingrid Soulpursang.