vrijdag 8 juli 2022

Wie ben jij zonder de tijd? (video) ~ 8 juli 2022 ~ Lilian Ferru

Wie ben jij zonder de tijd? (video)

6 juni 2022 / Door Lilian Ferru

Interview van Leo Arets met Lilian Ferru (2009)

Lieve jij,

Wie ben je zonder de klok, zonder de tijd? Wat als jij jezelf niet meer programmeert met dat je elk jaar ouder wordt. Wat als je alle ideeΓ«n over ziekte overboord gooit en jezelf accepteert als heel en genezen. Ja, je bent niet wat je is wijsgemaakt dat je bent. Je bent zoveel meer.
Ik ben in Knokke.

Vanmiddag was er een healing in de geest van Paul, met zijn Lichtvrienden. Degene die zich geroepen voelden, waren er. We zijn in een privΓ© huis en houden het daarom intiem. Het de perfecte groep, de verbondenheid is enorm. Wie ben je als je voorbij lichaam ziet? Meen je werkelijk dat je past in het poppetje, dat hier op aarde rond rent?

Maar als je hier dan toch bent, wat kom je dan doen? Heel eenvoudig, je bent gekomen om je goddelijkheid te representeren. Dat is de keuze om te leven vanuit de waarheid dat je één bent met de Bron en niets anders. Ja, dat weten we ondertussen wel, hoor ik je denken. Is dat zo? Weet je het werkelijk? Wanneer heb jij dan de laatste keer gestraald?

Mag ik je dan inspireren met dit filmpje en je herinneren aan je grootsheid. Niet dat het nodig is, het is alleen maar bedoeld als geheugensteuntje.

Veel liefs vanuit het zonnige Knokke en oh, wat geniet ik van de zee, met Paul in mijn hart.

youtube.com/watch?v=GrxyFwVQ_ek&ab_channel=LilianFerruProductions

Lilian