vrijdag 15 juli 2022

Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update

Keelklachten, pijnlijke lymfeklieren, grieperig, pijnlijke halsklieren met name linkerkant, moe, moedeloos= ego die de grip verliest vanuit zijn duale reptielenbrein, hoofd en nekpijn, onderrugpijn, verkrampingen benen en voeten tgv uitlijnen heiligbeenzenuwen, forse drukpijnen tussen de schouders, linkerschouderblad gaat naar voren meedraaien en je voelt nu de gestagneerde vervuilde lymfe gaan doorstromen uit de linkerborstkas en linkerflank die vol zit met onzuivere bloed en lymfe lijnen uit 3D en vol oud en verdrongen zeer, herkenbaar aan zeer deprimerende en lang ontkende en onderdrukte gedachten stromen van vele levens en generaties uit 3D.

HET ZIJN HEFTIGE ENERGETISCHE DAGEN! o.i.v de enorme instromende vortex van high solar rays waarbij de energiegolf zich
vele malen versterkt t in zijn krachtgolven via het cranio sacrale ritme in schedel en wervelkolom t/m het stuitje en vv. Deze krachtgolven voel je nu in je schedel en hele wervelkolom! Gevoel van ineen krimpen en weer uitzetten als eb en vloed.

De energie raast via onze kruin [fontanel-vloeibaar licht=liquor] ons fijngevoelig zenuwstelsel binnen alsof we onder hoogspanning staan!

Alles trilt, vibreert, rilt, rekt, trekt, perst, schudt en beeft in ons lichaam. Alsof moeder aarde ons letterlijk wakker schudt!
We worden letterlijk uit onze oude vertrouwde gietvorm geperst en gedrukt, voorbij de 3D lifestyle oiv de kosmische lichtgolven die ons cranio-sacraal ritme beïnvloeden. Sterk voelbaar in de borstkas en bekkenruimte.

DRINGEND ADVIES: REINIGEN, RUSTEN EN AANPASSEN!

Het oude 3D levensritme is afgebroken, doen we het toch dan ondervinden we de gevolgen; letterlijk ziekmakend, alsof we tegen de klok ingaan ipv meegaan=bioritme=letterlijk meegaan met de stand vd zon. De hoogste stand vd zon is rond 13.30 siësta tijd dus!

Ons lichaam reageert reflexmatig vanuit weerstand op deze enorme lichtinfusies en schiet in de weerstand; druk op het hoofd, benauwd, angst en paniekaanvallen, onrustig, grip willen houden.
Kortom het is energetisch een heftige maand! Geeft veel druk op het skelet, beïnvloedt het zenuwstelsel, hersenen en hart. Door de grote afgifte van toxinen die nu in sneltreinvaart uit de cellen worden gespoeld kunnen we last hebben van een overbelast orgaanstelsel; met name lever en darmen maken overuren!

Dit herken je aan een toestroom van negatieve gedachten en emoties, chagrijnig, depressief en een gevoel van "'ja het zal allemaal wel maar...…..''.

Een hoge instroom van fotonenlicht is goed voelbaar in en om ons heen, deze instroom werkt op de biofotonen in onze darmen, het kan dus veel darmgassen, opgezette buik en huid erupties geven.
Het oude slijm filmlaagje rondom de darmflora vol toxinen laat los. Ongezonde laagfrequente voeding verdraag je dan niet meer, medicijnen werken niet langer voor je. Kortom een loslating van jarenlange junkfood en bestrijdingsmiddelen.

En zo sterk reinigend dat we alleen maar ons aanpassen kunnen, hij opent en zuivert onze wervelkolom en de wortels=zenuwkanalen op iedere nivo en opent zo meer en meer je hartchakra.

We leefden in 3D voornamelijk uit onze 4e chakra alsof we een beetje in de lucht woonden en niet goed in de aarde, omdat aarden [volledig in je 3D lichaam zitten en zakken=voelen] ook de pijn meebrengt van je kind drama en dat is wat we nu ervaren, deze energieboost trekt nu ook de oorspronkelijke pijn bij ons naar boven en dat geeft de vele vibrationele klachten.

Alle inwonende personages komen nu uitvergroot aan je voorbij om ze los te laten en een plek te geven wat je als kind niet kon je was afhankelijk van de omgeving en vd situatie. Deze afhankelijkheids- koorden[lymfe] worden nu 1 voor 1 losgemaakt, het immense licht snijdt er dwars doorheen of je kunt dit voelen alsof er iets door geknipt wordt en dit een energetische breuklijn geeft.

Het binnenstromende licht duwt ons in onze oorspronkelijke vorm=blauwdruk=lichtlichaam=skelet= botten=kristallen= je oorspronkelijke bouw=energie/stroom lichaam, verbonden aan chakra 5.

Chakra 5 wordt geactiveerd= nek, schouders, kaken, gezicht, hoofdgebied; letterlijk verbonden aan de hersenstam= symbolisch de stamboom. De stam waar je geboren werd incl. de overlevingsmechanismen van je stamouders.

Deze sterke kracht kan heel veel ontwakings-pijnen bij ons geven door regeneratie, zuivering en herstel van je organen.
Aanhechtingspunten worden opgerekt=bandenpijn en pijnen aan al die plekken waar je spieren zich aan de botten hechten.

Alles kan je pijn doen , diep door zuchten of puffen als bij een bevalling, het zijn de barensweeën waar we nu massaal doorheen gaan die als een tsunami over ons heen komen, we worden opnieuw geboren in het kristallijnen veld van licht en liefde = warmte= circulatie=stofwisseling= yin en yang =schildklier=chakra 5!

Detox symptomen tijdens ascensie; de fysieke gewaarwordingen en ervaringen, die meestal verband houden met het ontgiftingsproces en de hernieuwde afstemming van je stoffelijk lichaam ten gevolge van de aanpassingen van het DNA aan hogere frequenties.

Zoals beven, shaken of trillen, onregelmatige hartslag of hartkloppingen, zoemen in de oren, lichtflitsen in het gebied van het derde oog of pulserende lichtflitsen, branderige pijnlijke ogen, kortademigheid, vervroegde menopauze, intense vermoeidheid, verhitting van het fysieke lichaam, onhandigheid, veel opgehoopte lymfevocht, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, spijsverteringsklachten, krampen, griepachtige verschijnselen, hoestbuien, slijm en snotterig, huiduitslag, pijn in spieren en gewrichten, met name in de knieën en heupen, hoofdpijn, vooral aan de basis van de schedel en pijn in nek en schouders, gevoel samengeperst te worden, snel overprikkeld, kort lontje, depressieve buien=signaal van detoxen.
Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Het is de ultieme staat van onthechting.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige en met licht gecodeerde energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering! De Feetcare helpt onmiddelijk voor een goede aarding dmv een fantastische doorbloeding van de voeten en de magnesium oilspray werkt fantastisch als 1e hulp bij angst en paniek klachten, het kalmeert onmiddellijk de verkrampte nervus vagus

Marjolein Ingrid Soulpursang