dinsdag 5 juli 2022

Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang ~ 5 juli 2022


Update

Het is collectief zeer heftig en diep transformerend in de energie!

De enorme krachtgolven aan energieรซn zijn vandaag ook weer sterk te voelen en doorboren ons centrale kernkanaal en geven onrust, nek schouder en onderrug klachten, ijzige kou, malend hoofd, darmkrampen- spierkrampen - brandende en verkrampte voetzolen - pijnlijke heupen, benen, binnenkant benen - instabiele knieรซn = knikkende knieรซn - misselijkheid - overbelast zenuwstelsel -overprikkeld zenuwstelsel, hartfladderen - benauwdheid - grote uitstoot van stress uit de cellen van vorige levens - het komen en gaan van emoties als een rollercoasters., moe en uitgeteld zijn.

Ook diepe rouw en eenzaamheid omdat we van stand plek zijn verandert en omdat we de mensen om ons heen niet mee kunnen nemen naar de 5e Dimensie, hoe graag we ook willen.

We worstelen ons door ons pijnlichaam heen van ragfijne zenuwknoopjes en licht doet pijn = fysiologie tot we volledig licht zijn en uitstralen! Vecht en vlucht niet voor deze pijn door in je hoofd te schieten = 3D = Ego = controle houden, maar heel de pijn door er aandacht = energie = bloed naartoe te sturen = warmte = liefde = stroming. We worstelen ons door onze ragfijne pijncocon heen die ons beschermde tegen deze pijn dmv reflexmatige spierspanning.

Onze Nervus vagus, lymfesysteem , thymus en liquor [vloeibaar licht] zijn zeer gevoelig voor licht. Ze kunnen nu overbelast raken en supersnel een verstopt gevoel geven door de vele afvalstoffen = bv tussen de schouderbladen, middenrif, schedel-en aangezichtspijnen, pijn linkerarm en linkerschouderblad.

Zelf merk ik het ene moment een goed gevoel en nog geen seconde later verga ik van de pijn/verkrampingen, dit komt en gaat nu heel snel idem stemmingswisselingen. Ook de herinneringen ploppen af en aan binnen en geven een aha-gevoel.

Ons darmvlies maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden. De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.

Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.