vrijdag 8 juli 2022

De komende supervolle maan ~ Door Dr. Schavi M Ali


De komende supervolle maan


Op 13 juli 2022 zal om 14:38 uur Eastern Daylight Time (EDT) een "Super Volle Maan" plaatsvinden in het tropische sterrenbeeld Steenbok dat wereldwijde regeringen, bedrijven, grote bedrijven regeertondernemingen, militaire en politiële acties, organisatiestructuren, de noodzaak van discipline en harde lessen.

Omdat Steenbok een 'aarde'-elementteken is, regelt het ook planetaire aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado's en allerlei soorten stormen.
De maan kenmerkt emotionele make-up ten opzichte van het geboorteteken van een persoon.

Astrologische kaarten kunnen echter ook worden opgesteld voor bedrijven, organisaties, landen, steden, speciale evenementen - wat dan ook - en de kaart geeft informatie over hoe situaties zich in de toekomst zullen afspelen - op korte of lange termijn.
In het menselijke fysieke vat regeert het teken over tanden en botten.

Alle Volle Manen verhogen emotionele reacties, maar een "Super Volle Maan" verheft gevoelens nog meer.
Er kan bijvoorbeeld meer worden gemaakt van een bepaalde situatie dan nodig is die al lang aan de gang is zonder dat er iets wordt gedaan om de waargenomen onevenwichtigheden te corrigeren.

Dit kan gebeuren met betrekking tot relaties, financiën, carrièredoelen, gezinssituaties, maatschappelijke betrokkenheid, nationale gebeurtenissen, enz.
Met Pluto, de planeet van grote transformaties (vaak op zeer ongemakkelijke manieren) ook in Steenbok tot 2024, en in combinatie met de "Super Volle Maan" in hetzelfde teken, kunnen mondiale gebeurtenissen enorm escaleren.

Echter, met Neptunus, de planeet die spirituele verheffing biedt in zijn eigen teken Vissen, wat indicatief is voor verhoogde spirituele kennis of waanideeën volgens het bewustzijnsniveau van een persoon, moeten we verbinding maken met BRONFREQUENTIE voor begeleiding in wat gevoelige tijden zullen zijn .

Mensen die stabiel en "geaard" zijn, zullen kalmer kunnen blijven dan degenen die vatbaar zijn voor wanen en die ook vaak proberen anderen bij hun wanen te betrekken.

Daarom zal onderscheidingsvermogen in onze verenigingen erg belangrijk zijn, evenals onze mening over het reguliere nieuws. Zoek naar geheimen die aan het licht komen en of mensen geschokt zijn om te ontdekken dat wat ze dachten dat de ene manier was, eigenlijk een andere is.

Het portaal van elke Volle Maan is meestal drie dagen eerder, de dag dat het zijn hoogtepunt bereikt, en gedurende drie dagen daarna.

Dit is echter slechts een algemene observatie, want met alle chaos op verschillende manieren die zich voordoen vanuit het "3d"-perspectief (in de politiek, sociale structuren, religie, geneeskunde, enz.), zijn de emoties van mensen al geruime tijd op volle toeren.

Er kan dus niet echt worden gezegd dat een Volle Maan-fase maar voor een paar dagen is. Medische professionals - zowel traditionele als natuurgeneeskundige - geven toe dat de meeste gezondheidsproblemen voor meer dan 90 procent te wijten zijn aan de emoties van mensen.

Daarom, als emoties kunnen worden gekalmeerd, kunnen fysieke uitdagingen worden verzacht.

Hoewel dit logisch is, geeft het niet weer hoe kosmische krachten ook betrokken zijn bij fysieke, emotionele en mentale ervaringen wanneer LICHT ons planetaire rijk binnenstroomt en het transformatieproces uitvoert waar altijd op gefocust is - de verandering van koolstof naar kristallijn.

Tijdens de komende “Super Volle Maan” kunnen de vaak genoemde “Lichtactivering Ervaringen” voor veel mensen escaleren.

Ook al zouden we altijd moeten "aarden" omdat kosmische trillingsfrequenties de Aarde/Gaia beïnvloeden, het zal vooral belangrijk zijn om te "aarden" terwijl de Volle Maan van 13 juli haar gang gaat.

Het zal niet onwaarschijnlijk zijn dat er sterke aardbevingen zullen plaatsvinden, evenals andere omwentelingen van onze planeet, zoals de magnetosfeer die wordt geschud door krachtige zonnevlammen, zonnewinden, hoge neutronentellingen en andere fenomenen die worden aangedreven door de "Grote Centrale Zon" zoals deze levert energetische stoffen naar onze zon en vervolgens naar onze planeet en in ons terwijl ons DNA en cellulaire records voortdurend worden gereinigd en opgewaardeerd.

Het is verstandig om de geleerde spirituele en natuurlijke modaliteiten te herzien, zodat kosmische gebeurtenissen zoals de komende "Super Volle Maan" gemakkelijker te navigeren zijn. Zoals een oud gezegde luidt: "Een gewaarschuwd mens is een voorbode".
Als voelende wezens kan alles wat we voor ogen hebben, worden bereikt dankzij onze gave van vrije wil. Laten we ons verbinden met het HOGERE ZELF, de ZIEL, de GODDELIJKE BRON die "HAAR" schepping regenereert en revitaliseert.

Wij zijn onderdeel van dat proces.
** Door Dr. Schavi M Ali