vrijdag 15 juli 2022

De Andromedanen – Voel Je Je Ongemakkelijk In Jouw Lichaam? ~ 15 juli 2022 ~ Natalie Glasson

De Andromedanen – Voel Je Je Ongemakkelijk In Jouw Lichaam?

gechanneld door: Natalie Glasson  – 15 Juli 2022 – Oorspronkelijke Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet en liefde, wij de Andromedanen strekken ons nu uit naar jullie wezen. Wij willen jullie omhelzen met onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde, wij nodigen jullie uit om deze onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde te ontvangen, het diep in jullie hele wezen te absorberen en vooral in jullie fysieke lichamen.

Gedurende dit Ascensieproces absorbeert elk wezen op Aarde heilige vibraties, activaties, sleutels en codes van de Schepper, terwijl diepe kennis en herinnering van binnenuit worden geactiveerd, van de ziel, de zielengroep en de Schepper. Dit betekent dat je fysieke lichaam de hele tijd aan het upgraden is. Het is zijn energietrilling aan het upgraden, de kennis en wijsheid die het bevat, en de waarheid die in je cellen gegrond is. Dit opwaarderingsproces van het stoffelijke lichaam is het gevolg van jullie zoeken, ontwikkelen en ontdekken van jullie Ascensieproces. Je lichaam en wezen hebben het doel alles te aanvaarden wat de Schepper is, zodat je op Aarde kunt bestaan als een belichaming en een uitdrukking van de Schepper.

Met al deze activeringen en upgrades in jullie lichaam is er nog steeds een energie, een programmering, die het volledige en absolute succes van deze upgrades in het stoffelijke lichaam belemmert. Deze programmering kan ervoor zorgen dat jullie je ongemakkelijk voelen in je lichaam. Laat ons, de Andromedanen, jullie beschrijven wat dit, je ongemakkelijk voelen in je fysieke lichaam, kan betekenen. Je zou kunnen vaststellen dat je elke dag op zoek bent naar dingen die mis zijn met jouw lichaam. Misschien maak je je zorgen over je lichaam en je gezondheid, maak je je zorgen over het ouder worden of over de toekomst. Je zou kunnen constateren dat je diepgaand oordeelt over jouw lichaam, dat jouw lichaam misschien niet hetzelfde is als dat van anderen, misschien heb je het gevoel dat je er niet bij hoort. Misschien heb je het gevoel dat er delen van je fysieke lichaam zijn die gewoon niet goed werken of dat er iets mis mee is, maar je weet niet wat het is. Misschien heb je het verlangen om aspecten van jouw fysieke lichaam te veranderen.

In de beschaving waarin jullie nu leven is het in de geloofssystemen vastgelegd dat jullie je fysieke lichaam op de een of andere manier veroordelen, haten of niet prettig vinden. Wat nodig is voor het fysieke lichaam is zelfliefde en empathie. De manier waarop je over je lichaam denkt, komt voort uit wonden in jouw wezen, in jouw energiesysteem, in jouw emoties, en zelfs in jouw denkproces. Veel van je gedachteproces is overgenomen van anderen; vorige generaties, familieleden, degenen die je omringen of de media.

Veel van deze overtuigingen moedigen je aan om alles wat verkeerd is aan je wezen te zoeken en te doorzoeken. Zo worden de wonden, de emoties, je zou kunnen zeggen de pijn in jezelf geactiveerd en focus je die op jouw fysieke lichaam.

De gedachteprocessen en programmeringen onderdrukken de goddelijkheid van je fysieke lichaam, evenals de gezondheid, de vitaliteit en het gebruik van je lichaam. Het beperkt ook de verbinding van je lichaam met de Schepper en je goddelijke zelf.  Daarom zou je kunnen wensen te ontdekken wat je voelt over jouw lichaam.

Je zou op de diepste niveaus kunnen willen herkennen hoe je je werkelijk voelt over jouw lichaam, waarbij je deze herkent als reflecties van energieën, wonden, emoties en pijn die onopgelost is in je wezen, evenals programmering van de buitenwereld.

De remedie is zelfliefde en empathie.

Ben je bereid om eerst te erkennen dat je je ongemakkelijk voelt in je lichaam?

Ben je bereid om sommige van de spiegels te herkennen die je in je lichaam projecteert?

Ben je bereid om jouw lichaam zelfliefde en empathie te schenken?

Zelfs als je hier nog niet klaar voor bent, nodigen we je uit om erover na te denken.

Wij nodigen je uit om de energieën van eigenliefde en empathie in je wezen te cultiveren, om eigenliefde en empathie in je wezen te voelen, aan te voelen en te erkennen.

Breid ze uit als een kleur of energie, of zelfs als een geluid in je lichaam, en omhels je  lichaam. Omhels alle gebieden waar je je ongemakkelijk bij voelt. Misschien voel je gewoon dat het ongemakkelijk is om op de Aarde te leven.

Hoe meer je zelfliefde en empathie aan je lichaam kunt schenken, hoe meer je de programmering zult oplossen en de gevoelens van ongemakkelijkheid zult oplossen.

Wat je zult beseffen is dat deze gedachten, deze gebieden waar je je ongemakkelijk bij voelde, je zult inzien dat ze slechts een illusie waren, en dat je op dit moment de perfectie van de Schepper bent. Je zult inzien dat het zo natuurlijk is om van jezelf te houden en dat je misleid was door jezelf te haten of te denken dat er iets mis was.  Het erkennen van de illusie zal voelen als een bevrijding.

Meer ongemakkelijke gevoelens zullen naar de oppervlakte komen om losgelaten te worden. Maar de basis van zelfliefde zal het mogelijk maken dat alle upgrades en activeringen die je fysieke lichaam nodig heeft om door te gaan, met succes plaats kunnen vinden met totaliteit en volledigheid. Je lichaam zal gedijen door deze eenvoudige verschuiving. Gedijen op zoveel manieren dat je het je niet eens kunt voorstellen.

We hopen dat je onze woorden zult aanvaarden met de liefde die ze je schenken. Concentreer je in je wezen om de transformaties te laten plaatsvinden.

Wij, de Andromedanen, zullen bij jullie zijn om jullie te steunen en bij te staan.

Wij danken jullie; wij zijn de Andromedanen

Vertaling: wakkeremensen.org