dinsdag 5 juli 2022

Aartsengel Raphael: de wereld genezen ~ Kanaal: Victoria Cochrane


Aartsengel Raphael: de wereld genezen

De aarde rouwt en haar hart breekt, niet voor haarzelf omdat ze veerkrachtig en sterk is. Nee, haar hart breekt voor al degenen die niet met haar kunnen opstijgen terwijl haar geest opstijgt uit de...Derde Dimensie voor altijd.

Ascentie is lang en zwaar geweest en niet zonder problemen. Het proces heeft vele jaren langer geduurd dan verwacht, omdat een groot deel van de mensheid de oproep niet heeft beantwoord. Hier zijn veel redenen voor, maar de mensheid bevindt zich nu op de rand van geen terugkeer - om deze reden verheugt en huilt Moeder Aarde tegelijkertijd.

Terwijl de driedimensionale werkelijkheid meer en meer afglijdt in anarchie, onderdrukking en angst, is de vijfdimensionale werkelijkheid er al van gescheiden. Degenen die al lang ontwaakt zijn, hebben onvermoeibaar gewerkt om hun hoge vibraties te behouden en om degenen in de volgende golf van geascendeerd bewustzijn te helpen.

Ontwakende zielen zijn geroepen om hun problemen uit het verleden op te lossen en te genezen van trauma, omdat het niet mogelijk is om een ​​vijfdimensionaal bewustzijn te behouden wanneer men gebukt gaat onder verdriet, woede, wrok en haat. Dit genezingsproces om eens te ascenderen duurde vele maanden, zo niet jaren, maar nu gebeurt het in een veel sneller tempo omdat er geen tijd te verliezen is.

Bewustzijn van de benarde toestand van de mensheid is één ding, maar er is verbinding met iemands spirituele essentie nodig om te weten dat de verantwoordelijkheid voor de dichtheid van bewustzijn op de planeet bij ieder individu ligt. De planeet kan niet uit de greep van de duisternis komen als mensen dat niet beseffen, door hun eigen realiteit te veranderen, verandert ook de wereld om hen heen.

Er is geen mens in de wereld die geen controle heeft over de richting die hun leven opgaat. Alleen hun gedachten en het toestaan ​​van angst om hun psyche te overwinnen en hun spirituele verbindingen te blokkeren, houdt veel mensen opgesloten in de lagere dimensies van bewustzijn. Degenen die het licht in zichzelf niet kunnen vinden, zullen altijd aangetrokken worden tot duistere gedachten die dan negatieve gevolgen hebben.

Ik kom vandaag naar je om hulp te bieden om het verdriet in je hart te ontgrendelen en om te genezen van het verleden, zodat ook jij het licht binnenin kunt vinden. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zullen de kansen en mogelijkheden die het universum je kan bieden zich plotseling voor je doen.

Laat mijn zachte energie je wezen doordringen, Lieve Harten! Sta mij toe je in mijn vleugels te wikkelen en voorzichtig de pijn, woede, verdriet en angst naar buiten te halen die opgesloten zijn in je lichamen en energievelden, waardoor je je niet kunt afstemmen op je goddelijkheid. Breng je bewustzijn naar je kruin en laat het zich verbinden met het licht van de Bron, de Opperste Schepper wiens licht één is met het jouwe.

Genees je hart en begin je leven te helen! Stel niet langer uit, en sta jezelf niet toe in angst te blijven voor de pijn die het kan ontsluiten. Acceptatie van je verleden en het pad dat je hebt betreden is van het grootste belang om een ​​nieuw verhaal voor jezelf te gaan schrijven en om uit de mist van de derde dimensie te komen.

Sta jezelf toe om te genezen en zie jezelf dan stijgen! Geloof dat jij de verandering kunt zijn die de wereld nodig heeft om te zien en dompel jezelf onder in de liefde die al die tijd in je hart is geweest. Als je geneest, geneest de wereld, hart voor hart.

IK BEN Aartsengel Raphael.
**Kanaal: Victoria Cochrane