zaterdag 2 april 2022

Meester Kuthumi – Verloren in de Bron ~ 2 april 2022 ~ Natalie Glasson

Meester Kuthumi – Verloren in de Bron

Gechanneld door Natalie Glasson – 1 april 2022 – Oorspronkelijke Bron: Heilige School van OmNa

Gegroet, geliefde wezens van licht, Ik ben Meester Kuthumi, mijn energie explodeert en bloeit van liefde. Ik deel de liefde van mijn wezen, de liefde van alle opgestegen meesters, en de Schepper met jullie, om jullie te omhelzen en als helende balsem te dienen voor alles waar jullie doorheen gaan in jullie Ascensieproces op Aarde. We houden zielsveel van jullie en we zijn aanwezig om jullie op alle mogelijke manieren te steunen.

Ik, Meester Kuthumi, wil vandaag spreken over verloren zijn in de bron van de Schepper. Terwijl u uw Ascensie versnelt, breidt uw hartchakra zich uit. Jullie aarden meer en meer in de aanwezigheid van jullie waarheid terwijl jullie op de Aarde bestaan. Jullie navigeren jullie realiteit vanuit de ruimte van waarheid binnenin jullie, terwijl jullie ook de vibratie en frequentie van de Schepper via jullie wezen uitdrukken op een manier die uniek en passend voor jullie is. De snelheid waarmee jullie ascenderen neemt toe nu we nieuwe rijken van Ascensie binnengaan. Jullie hebben je Ascensieproces door vele levens heen bewogen. In dit leven bereikt u meer geavanceerde inwijdingen en activeringen dan in andere levens, en dus is het pad waarop u nu loopt nieuw. Er zijn nieuwe energieën, inzichten, vaardigheden en bekwaamheden om aan te wennen.

Jullie treden binnen in een meer expansieve natuur van jullie wezen, daarom, een meer expansieve vibratie van de Schepper. Wanneer je in nieuwe trillingen van licht stapt, kan je lichaam, je fysieke lichaam en je energielichamen, zelfs je chakra’s niet gewend zijn aan de expansieve natuur die voor je beschikbaar is, erg gedesoriënteerd raken vanwege de expansie van licht. Het is het licht dat expansief is, dat doorgaat, en onbegrensd is. Daarom worden je gedachten, je emoties, alles wat je bent meer expansief, meer in staat om je te verbinden met de grenzeloze natuur van je wezen, zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Als je in een expansieve trilling komt, waar alles om je heen expansief is en alles in jou expansief is, kun je het gevoel hebben dat je verdwaald bent. Misschien kun je je plotseling niet meer op dezelfde manier verbinden met de mensen om je heen of zelfs met jezelf. Misschien werkt meditatie niet meer zoals vroeger, vaardigheden of bekwaamheden of genezingen die je geeft lijken krachtiger of minder krachtig, jouw realiteit wordt op zijn kop gezet en dingen waar je op vertrouwde, waar je je in verankerd had dienen je niet meer of werken niet meer op dezelfde manier. Het kan aanvoelen alsof alles om je heen beweegt en er nergens houvast is, om jezelf te stabiliseren. Misschien merk je dat de realiteit waar je ooit van hield niet meer dezelfde aantrekkingskracht heeft of dat een droom die je nastreefde je niet meer op dezelfde manier lijkt te boeien. Je zou kunnen merken dat jouw lichaam moe of lusteloos is of dat het op de een of andere manier ziek wordt. Wanneer je een verandering van expansie maakt, wat je doet en nu verschillende keren doet doorheen jouw Ascensie omdat je zo snel beweegt, kom je in deze ruimte waar je je verloren, gedesoriënteerd of verward kan voelen. Het is heel belangrijk dit te erkennen omdat het de eerste stap is in het binnengaan van de nieuwe expansieve vibratie van jouw wezen en van jouw werkelijkheid. Zodra je accepteert dat je verdwaald, verward of gedesoriënteerd kunt zijn. Je zult merken dat je je meer gesetteld voelt, dan zal er een behoefte zijn aan aarding, wat immens belangrijk is.

Veel mensen geloven dat ze zichzelf niet hoeven te aarden. Echter, elke keer dat je jezelf aardt, vooral nu in dit tijdperk van Ascensie, aard je jezelf in alle energiefrequenties, alle vaardigheden, gereedschappen en alle dimensies waartoe je toegang hebt. Het is alsof je ze allemaal verzamelt en ze aardt in jouw huidige realiteit.

Elke keer dat je aardt, is het alsof je alles verankert wat je op dat moment bent. Omdat alles wat je bent zich in een constante stroom van verandering en evolutie bevindt, breng je, terwijl je je verankert, terwijl je aardt, meer en meer van het leven, de liefde, de waarheid van de Schepper in je wezen en in je werkelijkheid. Je staat jezelf toe Moeder Aarde te ontmoeten, gesteund te worden door Moeder Aarde en bijgestaan te worden zodat zij je kan dienen in je Ascensie op de Aarde. Naast aarding en verankering, ondersteunt dit proces je ook in het realiseren van jouw waarheid.

Het brengt je in een ruimte van helderheid en stilte zodat je de nieuwe jij die aan het ontstaan is kunt begrijpen. Met dit begrip, herkenning en erkenning, zodat je je niet meer zo verward of verloren voelt, begin je gewend te raken aan de nieuwe expansie in jouw wezen en de nieuwe expansie van jouw werkelijkheid. Met aarding verzamel je alles wat je bent, alle trillingen, vaardigheden en dimensies. Je zit in die energie en je wordt helder. Je begrijpt alles, je belichaamt het. Je wordt de belichaming van jouw Ascensie waardoor je je niet langer verloren voelt. De herinnering, de kennis en de wijsheid die je nodig hebt is in je en je bent in staat er toegang toe te krijgen met groter gemak en grotere perfectie. Je voelt je geliefd en bemind. Zo voel je je gesteund, getroost, geholpen, geheeld en gerevitaliseerd. Een nieuw aspect van jezelf downloadt in je wezen, en dit nieuwe aspect van jezelf geniet van de expansie, ondersteunt je in het begrijpen hoe je de expansie van je wezen en werkelijkheid kunt gebruiken, zodat je jezelf kunt dienen en anderen kunt dienen.

Ik, Meester Kuthumi, nodig jullie uit om jezelf en jouw realiteit op dit moment te observeren. Ik nodig je ook uit om anderen om je heen te observeren. Observeer of anderen hysterisch zijn, of ze verward rondrennen, of ze onrustig of ongemakkelijk zijn. Of zij verdwaald lijken of misschien een pad bewandelen dat niet geschikt voor hen is. Misschien worden zij beheerst door gewoonten, of veroorzaken negatieve gedachten grote onrust. Zij kunnen verloren zijn. Sta jezelf toe te observeren, te erkennen, te realiseren namens hen. Misschien zijn ze verdwaald in de nieuwe overgang van expansie. Als je dit herkent, nodig ik je uit om jezelf te aarden, om de grond onder je te voelen, om je zo bewust te zijn van de grond, de bodem, de Aarde, wat er ook onder je is.

Terwijl je je concentreert op het aarden van jezelf, breid je je energie uit naar de ander en nodig je hem/haar uit om ook te aarden. Je kunt het stilletjes doen, ze hoeven het niet te weten. Blijf in die focus tot je voelt dat ze loslaten, dat ze die energie van verloren zijn loslaten. Het kan zelfs aanvoelen dat ze met een plof op de Aarde neerkomen. Geef ze dan de ruimte en observeer ze een andere keer en als het nodig is oefen je dit opnieuw totdat je merkt dat ze in de expansie stappen. Je zult merken wanneer ze in de expansie stappen omdat ze gelukkig zullen zijn, ze zullen ontspannen zijn, en ze zullen meer geaard zijn.

Je kunt je zorgen maken over het bereiken van werk met anderen zonder hun toestemming, je kunt altijd energetisch of fysiek om hun toestemming vragen. Wees je er echter van bewust dat als je dit beoefent en zij geven hun toestemming niet, het misschien niet zal resulteren in het resultaat dat je wenst. Dat is prima, want zij hebben een vrije wil. Wanneer zij er klaar voor zijn en bereid zijn, zullen zij die energie aanvaarden. Het is bijna alsof het opgeslagen ligt te wachten op hen.

Het is tijd om de expansie in je wezen en realiteit waar te nemen. Het is tijd om jezelf en anderen te steunen, zodat je je veilig, gecentreerd en vervuld van helderheid kunt voelen terwijl je de vibratie van expansie binnengaat.

Mijn liefde is altijd bij jullie, ik dank jullie.

Ik ben Meester Kuthumi

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org