zaterdag 2 april 2022

Isis: Herinner Je Wie Je Bent: Verdwaal Niet In Je Rol. / Gechanneld door: Dana Grozdanova ~ 2 april 2022

Isis: Herinner Je Wie Je Bent: Verdwaal Niet In Je Rol.

Gechanneld door: Dana Grozdanova – 28 Maart 2022

Het heeft een tijdje geduurd voordat ik me op Isis kon afstemmen en een geschreven boodschap van haar kon channelen, omdat ik zoveel bezig ben met channeling in de vorm van schilderen. Terwijl ik dit doe ontvang ik veel activeringen en boodschappen waarbij geschreven woorden soms tekort schieten om de boodschap over te brengen. Isis energie geeft me altijd een koninklijk gevoel en als een koningin… Dus hier is ze met deze boodschap. Geniet ervan!

Isis

Je hoeft niet bang te zijn, want Ik ben met je en in je. Met alles wat jullie doormaken moeten jullie je herinneren dat jullie niet alleen zijn en dat jullie nooit alleen zullen zijn. De dingen waar jullie als collectief mee geconfronteerd worden, worden steeds duidelijker en de angsten die verborgen waren, worden nu voor iedereen zichtbaar. Dit kan veel emoties en vastzittende energieën in jullie lichaam naar boven brengen. Maar dit is niets om bang voor te zijn, deze energieën in jullie zullen kalmeren en jullie zullen je in vrede voelen. Deze veranderingen binnenin je zullen je helpen om meer licht vast te houden en je zult meer licht ontvangen in deze nieuwe maand.

Jullie licht schijnt helderder, jullie energie beweegt sneller en jullie gaan in een richting die geleid wordt door jullie hoogste zelf. Hoewel jullie misschien niet zien waar jullie heen gaan, gaan jullie collectief voorwaarts in eenheid. 

Naarmate jullie verder komen, zullen meer mensen zich bij jullie voegen en zullen jullie de hulp ontvangen die jullie nodig hebben van anderen die op één lijn zitten. Jullie delen allemaal verschillende visies en zienswijzen en hierin ligt jullie kracht, jullie zijn hier om samen jullie pad te vinden en een weg te creëren waar er geen is.

Men zal jullie zeggen dat er geen mogelijkheden tot verandering zijn, men zal jullie doen geloven dat jullie er alleen voor staan, maar jullie moeten je de Tempel herinneren die jullie in je hebben. Wanneer je in verwarring bent met de wereld, keer dan naar binnen en zie je eigen heilige ruimte waar je vrij en in vrede bent. Dit is een ruimte die er alleen voor jou is, zodat je je weer kunt opladen en nieuwe energie kunt opdoen, zodat je je kunt herinneren wie je werkelijk bent binnen deze schepping. Jouw rol is hier belangrijk, maar je moet je niet verliezen in het spelen ervan.

De waarheid is dat jullie met velen zijn die hier op dit moment zijn en jullie zullen in aantal toenemen. De zaden van herinnering zijn al in je hart geplant lang voordat iemand je ooit kon laten geloven dat je iemand bent die je niet bent.

Jullie groeien en evolueren, jullie worden standvastiger en evenwichtiger in jullie ware overtuigingen. Het afwerpen van de vele lagen van het verleden helpt je om sterker te worden en geworteld in je eigen ziel. Laat anderen je niet door elkaar schudden met hun meningen en beperkte percepties. Je bent een multi-dimensioneel wezen dat gemakkelijk veel verschillende zienswijzen vanuit verschillende perspectieven kan zien. Voel je niet veroordeeld wanneer je kiest voor vrede in plaats van te oordelen of iets goed of fout is. Laat anderen niet bepalen hoe jij je moet voelen, want jij kiest voor acceptatie en begrip van de schepping die deze wereld heeft. Het is gemakkelijk om te oordelen, maar het is krachtig als je eenmaal door het beperkte perspectief van de 3d wereld heen kunt kijken.

Vertrouw op jouw innerlijk kompas, het zal je in de juiste richting leiden. Laat diegenen los die niet op één lijn met je staan en wens ze het beste op hun pad. Jouw pad is anders en het zal niet geliefd zijn bij velen omdat je weet dat kiezen tussen het een of het ander niet kiezen voor liefde is. Kies voor liefde wanneer anderen dat niet kunnen en kies ervoor om weg te lopen wanneer anderen de waarde van je hart niet zien.

Je wordt altijd geleid en geliefd door het Universum en door mij. Laat je liefhebben en weet dat je gerespecteerd wordt om het licht dat je in deze wereld laat schijnen.

Isis

Kanaal: Dana Grozdanova

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org