zaterdag 2 april 2022

Het Ontwikkelen Van Ons Multi-Dimensioneel Bewustzijn ~ 2 april 2022 ~ Kenneth Schmitt

Het Ontwikkelen Van Ons Multi-Dimensioneel Bewustzijn

Door: Kenneth Schmitt – 30 Maart 2022

Wij hebben het vermogen om in meerdere dimensies tegelijk te leven. Wij kunnen kiezen aan welke wij aandacht willen schenken door onze vibratie af te stemmen op de dimensie waarmee wij ons willen bezighouden. Op dit moment zijn we betrokken bij het empirische spectrum van dubbele polariteiten.

Wanneer we gemotiveerd zijn om volledig in de positieve polariteit te gaan, beginnen we ons af te stemmen op de trillingen van liefde en mededogen. Als we dieper in deze emoties gaan, worden we ons bewust van onze ware scheppingskracht die in de essentie van ons bewustzijn huist. We hebben creatieve controle over het niveau van de trillingen van onze staat van zijn.

Wat er ook gebeurt buiten ons eigen gevoel van zijn is onbelangrijk in deze zoektocht. Wij kunnen onze diepste angsten en grootste twijfels onder ogen zien door hun polariteit te erkennen, en in plaats daarvan te kiezen voor positief zijn in een perspectief van expansief bewustzijn. Angst en twijfel kunnen voor ons alleen bestaan als we ze creëren met onze verbeelding en emoties.

Onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn heeft ze niet nodig, en we kunnen ze loslaten, onze levenskracht ervan terugwinnen en ons vollediger openen voor de onvoorwaardelijke liefde die de essentie van ons Wezen is.

Zodra we het empirische spectrum herkennen als een compartiment binnen ons grotere bewustzijn, zijn we niet langer beperkt tot het rijk van dualiteit in ons bewustzijn, maar kunnen we ons nog steeds zo veel als we willen in dit rijk concentreren, terwijl we ons ook bewust zijn van ons grotere Zijn. We kunnen ons bewustzijn verschuiven naar bewustzijn van een rijk voorbij polariteit, het rijk van oneindig Zijn en onbeperkt scheppend vermogen en macht in het bewustzijn van de Schepper. Dit is ons bewustzijn, zodra we al onze beperkingen hebben opgelost door onze intuïtieve leiding.

Vertrouwen krijgen in onze intuïtie kan gebeuren door open en onbezwaard te zijn op mentaal en emotioneel vlak. Het kan helpen om tijd door te brengen op inspirerende plaatsen in de natuur, aanwezig te zijn in bewustzijn en ons af te stemmen op de energie van de Geest van de Aarde. We kunnen ons realiseren dat we een innerlijk weten hebben dat ons in elk moment leidt, en we kunnen dit innerlijke trillingsniveau voelen als vreugde. We kunnen in dankbaarheid zijn en versterkende energieën voelen.

Wanneer we in een volledig positieve staat van energetica zijn, zijn we in een andere dimensie dan die van dualiteit, en de kwaliteit van onze ervaringen wordt positief. Onze uitgestrektheid gaat het voorstellingsvermogen van ons egobewustzijn te boven en vereist dat we het ego overstijgen. Dit kunnen we doen door gevoelig te zijn voor het positieve, hoog vibrerende bereik van onze intuïtie en bereid te zijn haar leiding te volgen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org