woensdag 3 maart 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Woensdag 3 maart 2021 3-3-3 portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Woensdag 3 maart 2021 3-3-3 portaal

WEERALARM; CODE ROOD -ZONNESTORMEN KP 5!
WOWWWWWW EEN TSUNAMI van > 1 miljoen x!!

Schumann Resonantie met pieken tot 33 Hz; diepe opschoningen rondom tussen hart en maaggebied! !Druk op de maag, opgeblazen, spijsverteringsklachten, hongerig en misselijk tegelijk.

De zonnestormen van de afgelopen 3 dagen hebben de aarde weer flink dooreen geschud en uitgeklopt! Geeft collectief emotionele en mentale opschudding! Geeft veel uitstroom van stress-afvalstoffen uit onze cellen van vele levens en generaties uit 3D.

Zonnestormen blazen ons genetisch galactisch lymfesysteem schoon! Geeft pijn als de ragfijne zenuwknoopjes van ons etherisch web doorgespoeld wordt met de fotonen energie. Gevoelige lymfeklieren en volle maag.

Ons elektromagnetisch lichaam reageert daarop met koude rillingen, schudden, beven, rillen trillen en diepvrieskou!
Dat geeft aan dat er weer flink wordt huisgehouden op celnivo!

STERK VOELBAAR ZIJN DE DRUKGOLVEN IN ONZE WERVELKOLOM, NEK- SCHOUDERS-BORSTKAS EN SACRUM!

Onze heupen lijnen uit middels de zenuwkanalen in onze bekken.
Dit geeft zware en pijnlijke benen, knieën, voeten; de ph-gehalte wordt in balans gebracht, de opgehoopte zuren geven de pijnen met name in de gewrichten.

De komende weken wordt een versneld proces onder invloed van binnenstromende nieuwe lichtcodes=code's van de ziel.

Onze ziel laat zich steeds vaker aan ons zien nu zij zich opent mede onder invloed van de activering van de kristallen in moeder aarde [kristalfrequenties].

De komende weken worden krachtig!

Ik ervaar steeds sterker de celmembraam werking en die is sterk voelbaar tussen je hart en maaggebied, deze bestaat uit 2 rijen vezels vlak onder de huid gelegen, embryonaal weefsel is het eigenlijk en heeft zijn eigen ritme van yin en yang, als ik mijn rechterhand erboven houd dan voel ik de energie daar stromen tussen die 2 rijen vezels strengen in.

Het energetisch koord die lichaam en geest met elkaar verbindt.
Het ego pantser zit hier en bestaat uit gestagneerde lymfe= 3e Dimensie.
Langzaam aan lost dit lymfe nu op dankzij onze inspanningen en veranderingen.
Je ego kan alleen overleven in het duister en voedt zich met afvalstoffen=stress.

Dit gebied kan nu heel actief zijn als strijd tussen het duister en licht als het ware door het activeren van het middenrifchakra en miltchakra= kan benauwdheid geven en opgeblazenheid=oude ego afvalstoffen en veel Co2 gassen die drukgevoelens geven alsof je ontploffen gaat.

Nu komt ook dit gebied weer open en is het ritme voelbaar en je voelt dan ook gelijk je grenzen.

Ik voel gelijk de pool-omkering daar...eerst ervaarde ik het als; heel blij en binnen een tel heel somber totdat ik door kreeg dat dit de yin-yang is van de celmembraam=polarisatie-depolarisatie.
Aha-erlebnis.

Als het antwoord klopt dan word automatisch je lichaam gelijk rustig, klopt het antwoord niet dan blijf je zoeken totdat het past.

Het steeds verder openen en zuiveren van chakra 3 geeft veel afvalstoffen die zich opeenhopen in de weefsels en spieren, dus logisch dat het spierpijnen geeft en vochtophopingen onderhuids, waardoor je zwelt en alles te krap aanvoelt en je wilt ontploffen, vibrationele griep etc.

SYMPTOMEN Sterk voelbare druk op en rondom het hoofd, nek, schouders, migraine, schedel, kaken, tussen schouderbladen, midden -en onderrug.
Geeft heel veel uitstoot aan stress uit onze cellen, dit geeft druk op de nervus vagus; onrust, misselijk, dizzy, wankelen overprikkeld en overbelast zenuwstelsel, opgejaagd, spanning aan schedel, kaken, kiezen, grieperig, immens moe, stress, hyperaanvallen, hormonale disbalans, totaal uitgeput, multitasken willen, emotionele opvliegers, koude rillingen, diepvrieskou, geheugenstoornissen, daas en vol hoofd., trage moeizame spijsvertering, benauwdheid, hartritmestoornissen, druk op de borst, spierspanningen.
Het zijn hele bijzondere tijden waaraan wij mogen deelnemen!

Marjolein Ingrid Soulpursang