vrijdag 5 maart 2021

ELEKTROMAGNETISCH UPDATE VRIJDAG 5-3 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCH UPDATE VRIJDAG 5-3: BIZARRE WERELDWIJDE SEISMISCHE ACTIVITEIT
*
Het is op dit moment allemaal super intens voor ons lichaam.
De volle Maan opende een diepe transformatie voor het lichaam en nu is het bal.
Wat een intense week. Je kan lezen in mijn artikel over de volle Maan van 27 maart wat het proces is dat nu actief is voor de persoonlijkheid en het lichaam.

Gelukkig is vanaf donderdagmiddag de situatie weer wat rustiger geworden als we kijken naar de Zon. Er zijn er veel die heel brak zijn, alsof er een vrachtwagen over je is heen gereden. Op donderdag viel het dus allemaal wel mee, alleen activiteit in de nacht (bijna zonnestorm). Waar de verstoring vandaan kwam op deze donderdag was seismisch en kwam vanuit de Aarde die stond te schudden.

Wereldwijd is het niet meer normaal, zo intens is de seismische beweging. De seismische weergaven zijn overal wereldwijd helemaal zwart, overal waren flinke aardbevingen van 4.5/5 en in Nieuw Zeeland was er zelf een tsunami waarschuwing, omdat het diepste rif waar ook de diepste aardbevingen vandaan komen een paar hele grote aardbevingen had van 7.4 en zelfs 8.0.

Dat alle seismische metingen helemaal zwart zijn dat heb ik nog niet eerder zo gezien. Dus dat heeft nogal impact op ons, geeft onrust en flinke spierpijn en pijn in het onderlichaam. Door het schudden kun je ook oude blessures voelen die weer opspelen of andere disbalans. We worden door dat schudden als het ware uitgeklopt en ontdaan van alles wat niet mee stroomt. Slaap je nu op een aardingslaken, dan kun je die het beste even uitpluggen, omdat de slapen in verbinding met de Aarde nu extra verstorend is.

*

Elektronenstorm en magnetisch veld Aarde
Verdere verstoringen zijn een elektronenstorm is nog steeds actief. Dat kan overbelasting geven van het zenuwstelsel. (hoge elektrische energie in de atmosfeer, zenuwstelsel, zenuwachtigheid, maar ook makkelijker hoger bewustzijn). En het magnetisch veld van de Aarde is ook nog steeds (al een paar dagen) flink verstoord.

*

Zonnewind rustig
De zonnewind is gaan liggen, maar er wordt weer een nieuwe bijna zonnestorm verwacht op vrijdagavond/nacht of zaterdag (kp4 geel). Maar dus niet zo intens als die van afgelopen week (kp-6 rood).(Razen van deeltjes door je heen die van alles in trilling brengen en in beweging zetten.)

*

Kleine X-ray zonnevlammen
Ook de zonnevlekken op de Zon waren rustig en de X-ray lichtfrequentie is niet hoog (A-klasse). Vanaf 11:00 uur zijn er toch X-ray zonnevlammen actief. Het zijn kleine zonnevlammen (B-1) niet op de Aarde gericht. Dus die verstoringen voor het zenuwstelsel en de X-ray lichtfrequentie zijn dus minimaal. Als er nog meer activiteit is, dan werk ik het in dit artikel bij.

*

Gaten corona
Er zijn een paar gaten in de corona van de Zon, waarvan een nog voor een klein deel op de Aarde gericht staat. Er is al de hele week zonnewind onderweg naar de Aarde. Maar het ziet er naar uit dat de komende dagen vanaf zaterdag/zondag even geen gaten op de Aarde gericht staan. Kan zo weer veranderen overigens. (Grove fluittonen/ruis in oren en hoofd.)
*
Switch magnetische verbinding Zon
We zijn nu al vanaf 1 maart verbonden met de magnetisch noordpool van de Zon. Dit geeft mogelijk symptomen van slapende handen en voeten. We gaan op deze vrijdag ik vermoed in de avond weer een wisseling krijgen. Dan gaat de magnetisch verbinding van de Aarde met de Zon weer naar de zuidpool van de Zon. Tijdens zo’n overgang is het magnetisch veld van de Aarde mogelijk extra verstoord. Vanaf zaterdag is deze verstorende verstorende Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) weer voorbij. Dus dat is goed nieuws.
*
Innerlijke proces
Het innerlijk proces kun je lezen in het laatste artikel van de volle Maan. De nieuwe multi-dimensionale energie wordt die geïntegreerd in het lichaam. We maken grote stappen in onze groei om wie wij in Wezen zijn te kunnen gaan leven op Aarde. Vooral het onderlichaam is erg pijnlijk en je kan druk ervaren in het onderlichaam. Ook het hoofd kan erg pijnlijk zijn en de nek stijf en de rand van de schedel ook erg pijnlijk. Dit proces is al een paar weken vanaf de vorige nieuwe Maan bezig en duur minimaal tot de volgende nieuwe Maan op 13 maart. Je kunt de processen uitgebreid lezen in het artikelen die ik hierover geschreven heb, met ook de lichamelijk symptomen die nu zo heftig zijn, omdat we lichamelijk nieuwe lagen aan het openen zijn. Dus geef je zelf rust, zodat het proces met meer gemak kan doorstromen. Er wordt op zaterdag weer een nieuwe zonnestorm verwacht (zie weekoverzicht.)
*
Het volle Maan artikel over de volle Maan van 27 februari 2021: https://inzichten.com/diepe-transformatie-gedragen-door.../
*
Artikel over de nieuwe Maan(d) van 11 februari 2021: https://inzichten.com/levende-energetische-uitwisseling/
*
Artikel over de energieën en processen rond 19 februari en over Mercurius retrograde: https://inzichten.com/helen-van-oude-sociale-wonden
*
Lees op mijn website de gedetailleerde informatie en tijden onder de grafieken met daaronder de mogelijke symptomen. DIT IS DE LINK NAAR HET ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ARTIKEL OP MIJN WEBSITE: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag-5-3/
*
Het vooruitzicht voor de week staat in het artikel van zondag: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-zondag.../
Heb het goed 💞
© Manuela van www.inzichten.com