vrijdag 12 januari 2018

Energie update: Marjolein Ingrid Soulpursang

Energie update:




DE VIBRATIE IS MEER DAN 1600x TOEGENOMEN tov GISTEREN EN DIE WAS AL EXTREEM HOOG!

Vrijdag 5 januari 2018

Telkens vraagt dit van ons om ons energetisch te reinigen alsof je onder de douche staat en om ons aan te passen aan de frequentie! Ons linker energiekanaal is ons reinigingskanaal en verbonden met moeder aarde. Hier zitten vele verstoppingen en blokkades die nu getriggerd worden door de voortdurende toevloed van dit hoogfrequente licht in ons systeem. Het linker kanaal is ook verbonden met je ouders en hun DNA; de vader en de moeder oftewel lichaam en geest. Ook hun pijn en angsten verstopten dit kanaal die nu bij ons open en dicht gaat om ons te ontdoen van alle emotionele ballast uit ons leven en van vele generaties.


De onderkant van je linkerlong wordt geactiveerd en laat daarbij heel veel opgehoopte dode energie vrij in de vorm van koolzuurgassen = spanning en afvalstoffen. Je linkerlong heeft onderin een grote lege dode ruimte die niet optimaal van zuurstof wordt voorzien dmv het inhouden van je ademhaling bij kwetsuren en bij pijn en daardoor het vasthouden van spanningsgassen die niet weg kunnen en opgehoopte afvalstoffen. Het is net of je het gevoel kunt hebben of je doodgaat als deze ruimte weer geactiveerd wordt en al zijn gassen en toxinen vrij laat komen. Deze gassen hopen zich op in je middenrif vandaar je dikke buik! De afvalstoffen en gassen hopen zich op in de 6 spierplaten waaruit je middenrif is opgebouwd vandaar de vele spierspanningen in en om de borstkast bij ascensie. Dit kanaal activeert ook onze thymus en oud zeer komt vrij, het is de opgehoopte lymfestroom die stagneerde door toedoen van de niet optimale ademhaling oiv vastgehouden pijn.

Rekken en stretchen helpt de stroom op gang te brengen en een goede ademhaling [google vd juiste technieken] Veel water drinken voor de doorspoeling en zoek de rust en stilte op in de natuur om te aarden en je balans te houden!

Met dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang