dinsdag 19 september 2017

VERMOEIDHEID TIJDENS JE ONT-WAKINGSPROCES .~ CELIA FEN




Vermoeidheid tijdens je ont-wakingsproces


Veel mensen die door de verschuiving gaan van Indigo naar Kristal ondervinden dat intense vermoeidheid en zich afgepeigerd voelen twee van de meest aanwezige symptomen zijn van hun verschuiving. Ze voelen zich aldoor uitgeput, en willen alleen maar slapen. En als ze slapen, slapen ze diep en willen ze niet opstaan. En zo, wat gebeurt er en waarom voelen we ons zo?



Aartsengel Michael verklaart dat er drie verschillende processen zijn die de vermoeidheid veroorzaken. Die zijn:
zuivering van het emotioneel lichaam
ontgifting van de fysieke en subtiele lichamen
volledig multidimensionaal bewustzijn
Elk van deze aspecten kan op een andere manier gehanteerd worden.


Zuivering van het emotioneel lichaam
Bij het begin van het proces ondergaan we een intense schoonmaak van het emotioneel lichaam. Dit houdt in de schoonmaak van de psyche en het onbewuste van alle oude patronen van trauma en zelfsabotage. De intensiteit van dit proces zal afhangen van hoeveel schoonmaak je reeds hebt gedaan in je voorbereiding voor ascensie. Ik ben een healer, en hielp vele mensen zich voor te bereiden, maar vond nooit de tijd om mijn eigen proces volledig af te werken, en dus toen ik de transitie bereikte ervaarde ik intense verwerking gedurende verscheidene maanden. Het welde gewoon op uit mijn onbewuste, en ik had rare dromen en angstaanvallen toen ik worstelde om het trauma van mijn innerlijk kind te verwerken. Dit soort trauma loslaten is uitputtend! Sommige mensen beseffen niet echt wat er gebeurt, daar ze het meeste van hun loslaatwerk 's nachts doen via droomwerk. Maar zij die lijden aan angstaanvallen doen deze verwerking vaak overdag.

Op dit punt kan je misschien hulp nodig hebben bij het laten gaan van oude patronen die het Innerlijk Kind vasthoudt. Dit is het moment om echt je Innerlijke Kind-werk te gaan doen. Zoek je een goede therapeut, doe een workshop, of zoek een goed boek, maar laat de patronen van je gekwetste kind los!
En begrijp dan dat je uitgeput zal zijn als je deze schoonmaak doet. Je hebt de meeste tijd van je leven gespendeerd aan het onderdrukken van deze energieën.
Dit verwerken is hard werk, maar het is het waard! Wanneer je klaar bent zal je je psyche van onderbewuste patronen van zelfsabotage gereinigd hebben, en zal je in staat zijn om te functioneren vanuit een ruimte van complete helderheid en zuiverheid van intentie.

Ontgifting van de fysieke en subtiele lichamen
Dit proces van diepe schoonmaak wordt gelinkt aan de processen hierboven. Als de emoties losgelaten zijn, dan zijn ook de oude mentale en fysieke blokkades dat, en ook de patronen die ermee geassocieerd zijn. Deze oude 'toxische' energieën passeren door de subtiele lichamen en worden opgeschoond via het fysieke. Daarbij zullen alle oude toxines die het fysieke lichaam vasthoudt verwijderd worden.
Dit proces van schoonmaak en ontgifting zet extra druk op de uitscheidingsorganen, de nieren en de lever. Vandaar kunnen velen onder jullie ervaren dat je wallen onder de ogen hebt, hetgeen een teken is van stress aan de nieren, en verteringsproblemen als maagzuur en opgeblazenheid, hetgeen een teken is van lever stress.
Daarbij kan je pijn in de gewrichten voelen, en dat is ook een teken van ontgifting, daar een overmaat aan zuren vrijgemaakt worden in het lichaam.
Daarbij zullen deze eliminatieprocessen je ook vermoeid maken, en kan je hoofdpijn krijgen, allemaal symptomen van ontgifting. Dat is waarom je veel helder zuiver water zal moeten drinken, en een gezond dieet volgen zoveel als mogelijk.

Volledig multidimensioneel bewustzijn
Dit is het meest opwindende gedeelte, en het gebeurt via het proces. Het is verantwoordelijk voor het ijle hoofd dat zovelen onder jullie voelen. Aartsengel Michael vroeg me om jullie dit uit te leggen in termen van de reikwijdte van frequenties die je lichaam aan kan, en de manier waarop dit gebeurt.
De hersengolffrequenties zijn als volgt:
beta-bewustzijn: het wakende bewustzijn
alfa: lichte meditatie
theta: diepe meditatie
delta: slaaptoestand of diepe hypnose
gamma: REM (rapid eye movement) of de diepste toestand van slaap/ hypnose waarin men pijnloze operaties kan uitvoeren
Een driedimensioneel wezen functioneert in de beta-toestand, en gaat naar alfa in een toestand van creativiteit en gebed. Een vijfdimensioneel wezen functioneert tussen beta/alfa/theta in de normale waakstaat.
Jullie multidimensioneel bewustzijn maakt dat je bewustzijn in deze staat kan verschuiven, terwijl je wakker bent! Maar dit is wat vermoeidheid veroorzaakt. Je lichaam heeft altijd de theta – staat herkend als een staat van diepe relaxatie voorafgaand aan de slaap, en dus als je brein naar de theta-staat gaat zendt het je een signaal dat je moe bent en bijna gaat slapen! En dus omdat we geconditioneerd zijn om daarop te reageren met vermoeidheid en slaap, voelen we dat we moeten gaan slapen.

Een zes-dimensioneel wezen die in training is voor volledig 9D- Christusbewustzijn zal leren om van delta naar gamma te gaan in de normale waakstaat! Nu denkt je lichaam zeker dat het slaapt! De truuk is met deze staten mee te leren bewegen, zonder panikeren of je te verliezen in een droomachtige staat. Diegenen onder ons die dit werk vaak doen, voelen alsof ze in een traag bewegende droomwereld leven, en dit is eigenlijk zo. We leven in een droomstaat in ons wakend bewustzijn.
Dit zal een tijd nodig hebben om er meester over te worden, maar eens je het kan is dit de sleutel naar immense creativiteit en de manifestatie van wonderen. In deze staat van diep bewustzijn kunnen we letterlijk de tijd en materie buigen en vorm geven met pure intentie. Begrijp dus dat je lichaam leert om zich aan te passen aan een verschillend spectrum van hersengolffrequenties.

Een opmerking tot voorzichtigheid
Wees alsjeblief voorzichtig wanneer je in een van de hierboven aangehaalde staten bent dat je je bewust bent van het volgende: Blijf Gegrond! Werk aan het in je lichaam blijven. Neem geen drugs of rook geen dope op zo'n moment, het zal de natuurlijke uitbreiding van je bewustzijn tegengaan. Maak een onderscheid tussen echte vermoeidheid en uitgebreid bewustzijn. Wees lief voor jezelf. Als je je vermoeid voelt, rust dan. In feite zal je heel veel rust nodig hebben als je door dit proces gaat. Als je probeert te overdrijven in het doen van dingen, dan zal je hyper beginnen te worden en waarschijnlijk instorten van uitputting.
Wees voorzichtig. Als je met de auto rijdt, concentreer je en focus. Zoveel mensen hebben ongelukken omdat ze zich niet bewust zijn van hetgeen gebeurt als hun brein van frequentie verandert. Het is gewoon een zaak van gegrond en geconcentreerd te blijven. Vertel je lichaam en je leiding dat je heel de dag in staat moet zijn om je volledig te concentreren op wat je doet.
Relax, het zal voorbij gaan. Al snel zal je deze verschillende frequenties gewoon worden. Ik ben veel plezier beginnen te krijgen in de dromerige spacy staat, en ik ben aan het leren om de creativiteit te gebruiken die er het gevolg van is. Ik leer ook hoe van frequentie te veranderen via intentie. Ja, we worden waarlijk een Kristal of geChristend.

Door Celia Fen