maandag 25 september 2017

ENERGIE-UPGRADE NA EQUINOX ~ MARJOLEIN SOULPURSANG



Energie-upgrade na Equinox van 22 september;Fysieke gewaarwordingen en ervaringen, die meestal verband houden met het ontgiftingsproces en de hernieuwde afstemming van je stoffelijk lichaam ten gevolge van de aanpassingen van het DNA aan deze hogere frequenties.


Zoals beven of trillen, tijdelijk onregelmatige hartslag of hartkloppingen, zoemen in de oren, lichtflitsen in het gebied van het derde oog of pulserende lichtflitsen in het hoofd, opvliegers , kortademigheid, intense vermoeidheid, verhitting van het fysieke lichaam, onhandigheid, spijsverteringsklachten, krampen, griepachtige verschijnselen, huiduitslag, pijn in spieren en gewrichten, met name in de knieën en heupen, hoofdpijn, vooral aan de basis van de schedel en pijn in nek en schouders. 

Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Het is de ultieme staat van onthechting. Het proces van ontgifting vormt ook een zware belasting voor de uitscheidende organen, voor de lever en de nieren. Vandaar dat velen kunnen merken dat je wallen onder de ogen hebt, het bewijs van overbelaste nieren, en dat je problemen met de spijsvertering hebt zoals brandend maagzuur en winderigheid, het bewijs van een overbelaste lever.


Daarom moet je ook heel veel zuiver water drinken en zo gezond mogelijk eten.
Duizeligheid en zweverig gevoel
Dat komt doordat je op “hogere” bewustzijnsniveaus zit. Je moet er aan wennen op die niveaus te zitten en tegelijkertijd geaard te blijven. Deze gewaarwordingen nemen ook vaak toe tijdens zonnevlammen en volle maan.


Grotere eetlust en gewichtstoename
Dit komt omdat het lichaam enorme hoeveelheden energie nodig heeft om dit proces aan te drijven.
De pijnappelklier (=epifyse) wordt weer afgestemd op de Goddelijke aard
Dit kan pijn veroorzaken midden in je hoofd.
Wazig gezichtvermogen


De ene dag denk je dat je een (nieuwe) bril nodig hebt en de volgende dag niet. Zere, branderige, ogen komen ook nogal eens voor.
Dit kan opgewekt worden door een grotere afscheiding van afvalstoffen door de nieren.


Lichamelijk gevoel van gebrek aan oriëntatie
Soms voel je je niet geaard. Het voelt alsof je je twee voeten maar niet op de Aarde krijgt, alsof je tussen twee werelden in loopt. Terwijl je geest/bewustzijn bezig is met de transformatie naar deze nieuwe energie, loopt je lichaam soms wat achter en veroorzaakt dit gevoel. Breng veel tijd in de natuur door om deze nieuwe energie te helpen aarden. Het is van voorbijgaande aard.