donderdag 21 april 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES DONDERDAGOCHTEND 21-4 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES DONDERDAGOCHTEND 21-4: In de nacht rond 3:30 uur opnieuw een zeer hoge M-klasse X-ray zonnevlam (M-9.7) uitbarsting van de Zon. Er is nog steeds een HOGE ZONNEVLAMMEN ALERT, omdat de monsterlijk grote zonnevlek nog steeds actief is en over 3 dagen op de aarde gericht staat. Dus dit gaat nog wel even door en is de opmaat naar het eclipsseizoen en om de enorme krachten en bewustwording in ons te helpen openen.

(Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees symptomen als zeer intens: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs (dit keer in Azie))


Er was in de nacht (en in de ochtend nog steeds) ook een heftige fluittoon actief wat meestal een signaal is van een binnenkomende verhoogde zonnewind. Maar die was minimaal. (Rond 15 p/cm3) de elektronen gingen uit elektronen storm vandaan, ook een aanwijzing dat er een zonnewind binnenkomt op Aarde. Deze zonnewind voelde dus veel intenser en met meer informatie die het droeg dan wat er zichtbaar werd.

Weet dat de opmaat naar de Eclipsenseizoen een belangrijk anker is van kosmische energie en een hele grote omkering van de dualiteit op aarde. Je kan dit opvangen door te ontspannen, te accepteren waar je bent en wat er speelt, de natuur in te gaan. Als dat goed lukt, dan kom je in de hogere octaven van je bewustzijn en energie en kan de surven op de golven met grote bewustwording en groei. Soms moet er nog een blokkade bewustworden, ook dat is soms nodig. Dus wees lief voor jezelf.
Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com