vrijdag 22 april 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES VRIJDAGAVOND 22-4 EN VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES VRIJDAGAVOND 22-4 EN VOORUITZICHTEN: In de ochtend rond 7:00 uur opnieuw een hoge M-klasse X-ray zonnevlam (M-1.12) uitbarsting van de Zon. En vanmiddag rond 15:00 uur opnieuw een nog grotere (M-3.43). Beide waren op de aarde gericht, dus extra heftig voelbaar. Er is nog steeds een HOGE ZONNEVLAMMEN ALERT, (nog een dag of 3) omdat de monsterlijk grote zonnevlek nu op de aarde gericht staat.


(Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees symptomen als zeer intens: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.)


Er was pittige Schumann resonantie activiteit met een hoge intensiteit tussen 4:00-13:00 uur. Rond 10:30 uur was de hoogste piek van ongeveer 60 amplitude en dat is een flink hoge intensiteit. De activiteit was ook nog eens full spectrum actief en alle frequenties in ons werden dus in beweging gezet.
(Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu zeker met de hoge zonnevlammen en verhoogde zonnewind.)

De mild verhoogde zonnewind die gisteren begon, ging vandaag verder. Maar nog steeds mild met een kleine verhoging (tussen 450 en 500 km/sec.) De zonnewind is zeer wisselend en komt met pieken, waardoor de zonnewind ook klappen geeft op de beschermende magnetosfeer van de aarde. En dat geeft extra onrust en intensiteit.
(Lees symptomen als goed voelbaar, maar niet extreem. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)

VOORUITZICHT: Er wordt voor zaterdag 23-4 eind van de dag en avond een bijna zonnestorm verwacht (kp-4 gele balken). Maar ik heb een vermoeden dat die nu al actief is, maar tot nu toe dus milder. (Zie symptomen hierboven bij zonnewind). Maar de zonnewind kan nog extra gaan toenemen.

Dan hebben we voor de komende 3 dagen nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, omdat de monsterlijke grote zonnevlek nu op de Aarde gericht staat. (Zie symptomen hier boven bij zonnevlammen).

Weet dat we bezig zijn met een zeer belangrijk stuk dualiteit op te lossen in onszelf. De Matrix begint zijn greep te verliezen op ons. Deze fikse activiteiten zijn er om ons te begeleiden en om versnelt blokkades te kunnen loslaten.

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com