vrijdag 22 april 2022

De zon bezoekt Stier en de aarde bezoekt Schorpioen ~ Dale Osadchuck


2022 De zon bezoekt Stier en de aarde bezoekt Schorpioen 19 april tot 20 mei EDT

Op het noordelijk halfrond is de zonnecyclus van de zon in Stier de groeitijd van ons medicijnwiel. De zaadjes die geplant zijn tijdens de Budding Trees Time (april) zijn nu de plantenhun hoofd door de aarde duwen om te groeien en uit te breiden. Maar soms is er strijd nodig om te proberen het nieuwe te creëren. De astrologische aarde in Schorpioen herinnert ons eraan dat we de tuin moeten wieden, zodat wat echt waardevol is, tevoorschijn kan komen.

Onze Animal Totem- gids voor Taurus is Beaver , die de rommel opruimt en de nieuwe bouwt. Voor Schorpioen worden we geleid door Snake , het oude afwerpen, transformatie en wedergeboorte. Op het zuidelijk halfrond is de zon in Stier de tijd van vorst en innerlijke transformatie. Je wordt geleid door Snake, genezing en vernieuwing, en voor de aarde in Schorpioen word je geleid door Beaver, waarbij je het oude loslaat en het nieuwe creëert.

Het thema wanneer de zon Stier bezoekt, is persoonlijke waarden, overtuigingen en eigenwaarde. Het wordt geassocieerd met persoonlijke financiën en middelen en innerlijke talenten. Het kan zich vaak te veel richten op materiële zekerheid en de steun van de geest negeren. Zijn schaduw moet komen van een gevoel van Gebrek in plaats van Overvloed. Het thema van Schorpioen is gezamenlijke middelen en de financiële steun van anderen.
De schaduw van Schorpioen is om te proberen te manipuleren en te beheersen om te krijgen wat het wil.

Dat laatste zien we op dit moment zeker in de wereld. Maar Stier wordt geassocieerd met de Schoonheidsweg en Schorpioen geneest op het diepste niveau en transformatie.
Dat is de belofte van deze zonnecyclus. We worden geleid door Venus in Vissen, liefde, harmonie en De Eenheid. Ze zal Neptunus ontmoeten op 27 april (spirituele verlichting), Jupiter op 30 april (uitbreiding van onze spirituele visie) en sextiel Pluto in Steenbok op 01 mei (genezing en transformatie). Pluto is de gids voor de aarde in Schorpioen.
Venus komt op 2 mei Ram binnen (geïnspireerd nieuw begin).

Terwijl de zon Stier bezoekt, activeert het de Tarot Constellatie van de Hiërofant, en wordt de Wijze Leraar. Samen met Schorpioen wordt het gevonden op de 4e Straal van Harmonie door Conflict of Harmonie door Schoonheid en Vrede. Stier is het teken van Boeddha Bewustzijn, de Middenweg en het Pad van Liefdevolle Vriendelijkheid. We hebben wel een Nieuwe Maan Zonsverduistering in Stier op 30 april (focus op wat van echte waarde en belangrijk is) en een Schorpioen Volle Maan Maansverduistering 15/16 mei (transformatie en wedergeboorte). Intense en uitdagende energieën maar met de belofte van een nieuwe weg

Namasté en zegeningen,

**Door Dale Osadchuck