zondag 24 april 2022

De Arcturianen – Uitnodiging aan de Sterrenzaden ~ 24 april 2022 ~ Natalie Glasson

De Arcturianen – Uitnodiging aan de Sterrenzaden

Gechanneld door: Natalie Glasson – 23 April 2022 – Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, wij zijn de Arcturiërs. Wij komen naar voren als een collectieve energie om jullie de energieën, vibraties en codes te brengen die jullie op dit moment nodig hebben en vereisen. Wij willen de Sterrenzaad Uitnodiging naar voren brengen om heilige en oude wijsheid op de Aarde en in wezens te activeren. Ons doel is om meer wezens te helpen toegang te krijgen tot een wijsheid die zij zoeken en waarnaar zij op zoek zijn.

Voel je op dit moment dat je naar iets of misschien naar iemand op zoek bent? Misschien heb je het gevoel dat je niet helemaal begrijpt waarnaar je op zoek bent of zelfs hoe je het kunt ontdekken. Misschien begrijp je wel waar je naar op zoek bent, maar lijkt toegang krijgen tot of het ontdekken ervan een uitdaging of zelfs onmogelijk.

Nu we de Sterrenzaad Uitnodiging naar voren brengen, willen we jullie ondersteunen bij het verkrijgen van datgene waarnaar je op zoek bent. Door toegang te krijgen tot deze energie kun je deze fase van je Ascensie voltooien en verder gaan naar nieuwe herinnering en begrip. Vele zielen, die zich uitstrekken van planeten, sterren en de innerlijke vlakke beschavingen en die in de Aarde verankerd zijn, staan bekend als Sterrenzaden. Deze zielen zijn oeroud, zij bezitten wijsheid die heilig en essentieel is voor de herinnering aan de Schepper en voor de Ascensiereis. 

Veel Sterrenzaden kunnen slapend op de Aarde zijn. Zij weten niet dat zij Sterrezaden zijn en dat zij zulke waardevolle wijsheid of informatie dragen. Zij weten misschien niet dat het tijd is om de informatie en wijsheid te verspreiden op een manier die voor hen geschikt is. Zelfs als een Sterrenzaad weet dat hij een Sterrenzaad is en dat hij wijsheid te delen heeft, kan hij het moeilijk vinden om dat te doen.

Terwijl wij, de Arcturianen, de Sterrenzaad Uitnodiging brengen, delen wij een specifieke kristallijne energie om de zielen van de Sterrenzaden te ondersteunen en uit te nodigen, vooral die op Aarde, om te beginnen met het activeren van hun oorspronkelijke Sterrenzaad energie. Als zij hun oorspronkelijke Sterrenzaad-energie beginnen te activeren, zal de noodzakelijke en gepaste wijsheid naar de oppervlakte komen van hun geest, wezen en het bewustzijn van de mensheid. Als een roze rook of wolk die vanuit elk Sterrenzaad het bewustzijn van de mensheid binnen drijft, zal iedereen toegang kunnen krijgen tot deze oude wijsheid, zelfs als ze geen Sterrenzaad zijn. De informatie en wijsheid is voor iedereen beschikbaar. Zij die de wijsheid en kennis in hun wezen activeren, deze oorspronkelijke Sterrenzaad energie, zullen de kracht, de waarheid en de verbinding bezitten om deze wijsheid via hun eigen wezen te delen, of het nu door woorden, muziek, kunst, beweging, energetische overdracht, of healing is. Sterrenzaden op Aarde zullen zich beginnen te activeren en worden uitgenodigd om zich opnieuw te verbinden met deze energie om het in belichaming te brengen in hun wezen en realiteit, en het daardoor te delen met de wereld en het bewustzijn van de mensheid.

Er is iets dat ieder wezen op Aarde zoekt en het kan voor ieder persoon iets anders zijn. De wijsheid die voortkomt, zal dat zoekproces voltooien. Het zal belangrijk zijn om te herkennen wat je zoekt en de voltooiing ervan. Soms worden dingen alleen voltooid op een energetisch niveau en niet op een fysiek niveau. Een voorbeeld hiervan zou kunnen zijn dat je een heilige ruimte zoekt om je waarheid in uit te drukken en dat je misschien voelt dat dit een nieuw thuis voor je is. Terwijl je het nieuwe thuis zoekt en het niet kunt vinden, kun je je realiseren dat de voltooiing van dit proces in feite jij is die de heilige energie ontvangt of activeert en die heilige ruimte creëert waar je nu bent. Het kan zijn dat het huis dat je zoekt of nodig acht misschien niet nodig is, of dat het in een later stadium komt. De energetische realiteit is misschien wat belangrijk is.

Het is belangrijk je te realiseren dat manifestatie plaatsvindt op energetisch en fysiek niveau, soms manifesteert het zich niet op het fysieke niveau op de manier die je je voorstelt. Het is belangrijk om te herkennen wat je zoekt en wat je ziel zoekt. Op andere momenten zal je ziel blijven zoeken naar andere energieën en ervaringen, maar op dit moment, wat zoekt je ziel? Als je dit begrijpt, als we de Sterrenzaad Uitnodiging bereiken, zul je de energie ontvangen die nodig is om dit zoeken te voltooien. Dit kan zich wel of niet manifesteren in jullie realiteit. Eerst zal het in je wezen ervaren moeten worden. Je kunt baat hebben bij deze activering, of je nu een Sterrenzaad bent of niet. Als je geen Sterrenzaad bent, zul je nog steeds de energie ontvangen om je zoektocht te voltooien. Je zult het ontvangen van degenen die Sterrenzaden zijn.

Eerst nodigen we jullie uit om te herkennen wat je wezen op dit moment zoekt, dan nodigen we jullie uit om ons, de Arcturianen, te roepen om de Sterrenzaad Uitnodiging Activatie met jullie te beginnen. Wij zullen naar voren komen en onze energie aan jullie overbrengen en wij nodigen jullie uit om deze energie te ontvangen. We zullen het aan iedereen op Aarde en aan alle wezens geven. Terwijl jullie ontvangen kunnen jullie inzichten ervaren, wij activeren de Sterrenzaad energie in jullie wezen of in de wereld, zodat jullie er voordeel uit kunnen halen. Met deze wijsheid zullen antwoorden stromen die je zoekt, energie en waarheid ook.

Wij nodigen je simpelweg uit om te gaan zitten en deze energie te ontvangen. Ontvang het zo lang als passend voelt. Misschien moet je het vele malen ontvangen.

Jullie helpen de hele Aarde bij het activeren van de Sterrenzaad wijsheid. De oorspronkelijke energie van de Sterrenzaden. Je zult weten wanneer het proces voltooid is, je zult inzichten of weten ontdekken in antwoord op je zoeken. Wanneer je dit ervaart, of je het nu begrijpt of niet, nodigen wij je uit om het in te ademen in de Aarde, over de hele wereld en in het bewustzijn van de mensheid. Je zult misschien merken dat er ook andere zoekacties naar boven komen en dat je deze oefening verschillende keren moet doen. Het is aan jou om je intuïtie en innerlijke leiding te volgen.

Het is tijd om het zoeken op te lossen en de volledigheid en heelheid van je wezen en je Ascensie te aanvaarden.

Wij zijn aanwezig om jullie te dienen, wij danken jullie,

Wij zijn de Arcturianen

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org