maandag 17 december 2018

Gegiechel Zonder Grenzen / Channeling door Brenda Hofman / 10 december 2018


 Gegiechel Zonder Grenzen
Channeling door Brenda Hofman, 10 december 2018
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 8 december 2018. http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Toen jullie de aarde binnenkwamen, pasten jullie je aan tot een compact fysiek lichaam en ontkenden het meeste, zo niet alles van jullie eerder ervaren dimensies.
Jullie zijn nu hetzelfde aan het doen, maar dan omgekeerd.
Jullie voelen je dus waarschijnlijk chaotisch tijdens het vrije dagen seizoen terwijl jullie tussen 3D en 5D springen en jullie je aanpassen aan nieuwe 5D-ervaringen.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Jullie blijven meer taakgericht dan kindgericht. Maar jullie meest directe actiepad is een kinderlijk geloof, onschuld en spel. De meesten van jullie duwen naar de zijlijn terwijl jullie de een na de andere ‘moeten taak’ voltooien.

Ook al genieten jullie misschien van die taken, het genieten ervan sluit niet noodzakelijk kinderlijk plezier en onschuld uit.
Voelen jullie geen sprankeling van vreugde en onschuld als jullie een klein kind op de schoot van de Kerstman observeren? Herinneringen bekijken van hoe jullie vroeger in magie en vreugde zonder grenzen geloofden.
Waarschijnlijk worden jullie flitsen van vreugde of kinderlijk plezier doorboord door gedachten aan wat jullie zouden moeten doen - en ervan genieten terwijl jullie dat doen. Want jullie hebben je vreugde verlegd van speciale gelegenheden naar dagelijkse taken - zoals we hebben gevraagd. Maar de meesten van jullie hebben de vreugde nog niet naar kinderlijke plezieren veranderd.
Kinderlijk plezier wordt gecreëerd wanneer jullie geen ander doel hebben dan spelen. Het maakt niet uit of de vloer vies is of dat de presentatie van morgen voltooid is, jullie laten alleen de persoonlijke “moetens” vallen om te spelen en te giechelen.
Jullie betwisten of jullie het rapport moeten afmaken of misschien hebben jullie geen baan of maken jullie de vloer schoon voor een bezoeker - en geven jullie jullie macht opnieuw aan anderen.
Jullie blijven het spel pushen tot het einde van jullie dag of andere kleinere delen in plaats van elke dag wakker te worden om een plot te bedenken om te giechelen in plaats van dagelijkse “moetens”. Het is aannemelijk dat jullie, als jullie jezelf volledig toestaan jullie gegiechel te volgen in plaats van al de “moetens”, zullen jullie meer efficiëntere voorbereidings- of reinigingsvaardigheden ontdekken.
Ontspan en speel meer en jullie schijnbaar eindeloze lijst van “moetens” zal wegsmelten. Blijf focussen op de moetens en het spel zal haperen en dan vervagen in het niets.
Jullie kunnen niet nieuw zijn als “moetens” jullie wezen domineren.
Vertrouwend op nieuw zal plaatsvinden wanneer jullie jezelf de vrijheid geven om in al jullie kinderlijke schittering te zijn.
Misschien begrijpen jullie niet waar we het over hebben, want jullie hebben altijd een te-doenlijst opgesteld die vóór de speeltijd moet zijn voltooid.
In werkelijkheid zal de speeltijd jullie te-doenlijst sterk verminderen op manieren die jullie je nog niet kunt voorstellen.
Wanneer werk van welke aard dan ook deel gaat uitmaken van jullie speeltijd, zal dat werk gemakkelijk en snel oplossen.
Natuurlijk geloven jullie niet dat dit concept mogelijk is, want jullie zijn getraind om te geloven dat hard werken resultaten produceert en spelen stelt alleen maar uit het gezwoeg dat jullie onder ogen zien na speeltijd.
Laat ons jullie nog een gedachte geven die jullie kan helpen om activiteiten om te schakelen van werktijd naar speeltijd. Jullie zijn een nieuw wezen in een nieuw fysiek lichaam, dus dat wat vroeger vereist was, is niet langer. Jullie hebben andere vaardigheden en interesses dan in 3D waar was.
Jullie huidige moeilijkheid is die nieuwe vaardigheden te vertrouwen, want jullie blijven ervan overtuigd dat hard werken voor alle voorwaartse actie vereist is. Het tegengestelde is nu waar. Hard werken schept alleen meer hard werk als jullie je concentreren op de ijverige inspanningen om de taak te voltooien.
Jullie nieuwe benadering vraagt aan julliezelf of een taak leuk is en zo niet, voltooi die taak niet voordat jullie bepalen binnen julliezelf voor een benadering met meer plezier of helemaal geen benadering.
Jullie zijn niet langer van de 3D. Toch blijven jullie naderen met "het leven is moeilijk, jullie zullen dit nooit gedaan krijgen", etc.
Vertrouw jullie nieuwe zelf, genoeg om de taak met plezier af te maken in plaats van saai of helemaal niet. Misschien is die taak niet nodig, of ontdekken jullie iemand die dit graag voor jullie doet terwijl jullie dat graag voor hen doen.
Jullie weten al dat jullie niet dezelfde interesses en vaardigheden hebben als anderen. Toch verwachten jullie te kunnen genieten van alle vaardigheden die jullie noodzakelijk vonden in 3D, terwijl jullie door die gebieden voortsjokken waar jullie echt niet van genieten.
Jullie toekomst is om te spelen met wat jullie leuk vinden en met verwachten dat iemand die taken zal voltooien die jullie niet doen, of jullie zullen een eenvoudigere manier creëren om ze te voltooien.
Jullie zijn een nieuw wezen in een nieuw lichaam met nieuwe vaardigheden en interesses. Ook al hebben jullie misschien de perceptie van die taken veranderd, jullie voelen je als eentonig, geestdodend, het is tijd om die taken te verplaatsen van het moeten naar speeltijd of geen tijd.
Jullie zijn vrij.
Jullie nieuwe focus is kindgericht spelen. Elke taak die niet als zodanig wordt aangevoeld, kan worden tenietgedaan, worden verschoven of opnieuw gecreëerd. Allemaal met jullie nieuwe set van vaardigheden. Jullie zijn niet langer één van de menigte. Jullie zijn een speciaal wezen met een speciale taak waarvan niet het minste daarvan aanspraak maakt op julliezelf via kinderlijke onschuld.
Als kind verwachten jullie te worden verzorgd en gevoed. Hetzelfde is nu waar. Verwacht die ongemakkelijke of afschuwelijke stukken om te worden voltooid op manieren die jullie je nu niet kunnen voorstellen. Het is tijd om jullie kinderlijke verwachtingen te openen, dat jullie beloning voor een goed gedaan werk de vrijheid is om verschillende methoden voor het voltooien van taken te creëren.
Jullie hebben niet de interesse noch de energie om jullie te concentreren op onaangename taken. Het is tijd om te spelen. Speel terwijl jullie je leven van gemak en giechelen creëren.


 Zo zal het zijn. Amen.