woensdag 24 mei 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 24-5 & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 24-5 & VOORUITZICHTEN: Korte zonnestorm, GROTE ZONNEVLAM ALERT, elektronenstorm, Schumannresonantie en grote gaten corona deels aarde gericht. En nog een grotere zonnevlam aarde gericht, terwijl ik het bericht aan het plaatsen was

GROTE ZONNEVLAM ALERT
Het lijkt erop dat de Zon weer rustig is geworden, maar er is nog een gevaarlijke polariteit in de grote zonnevlek de op de aarde gericht staat. Dus aangezien er nog een GROTE ZONNEVLAM ALERT is, is de kans groot dat er een opbouw bezig is naar een grotere uitbarsting.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

GATEN CORONA AARDE GERICHT
Grote gaten corona deels aarde gericht, geeft hoge fluittonen in oren en hoofd.

EXTRA UPDATE GROTE ZONNEVLAM
Terwijl ik de update aan het plaatsen was rond 00:00 uur kwam er een M-klasse zonnevlam M-1.02. Het is een kleintje van de grote zonnevlammen, dus die opbouw die ik verwachtte naar een hele grote zonnevlam valt mee.
Maar deze zonnevlam vanuit de gevaarlijke polariteit in de grote zonnevlek staat wel op de aarde gericht staat en dus extra voelbaar en over 2,5 dag weer een extra zonnestorm.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

Lees meer over de huidige processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/met-hart-ziel/

KORTE ZONNESTORM
Er was rond 00:00 uur een korte periode met zonnestorm (kp-4.67).
De zonnewind snelheid was verhoogd rond max. 600 km/sec. Komende dagen gaat dit nog door met af en toe kp-4 en zal nog langer doorgaan, omdat er een actieve zonnevlek op de aarde gericht staat en gaten in de corona op de aarde gericht.
(Symptomen zonnestorm, ook bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Er zijn woensdagmiddag 31-5 nog plekjes vrij op de kristaldag: https://inzichten.com/.../kristaldagmiddag-op-woensdag.../

ELEKTRONENSTORM
De elektronen zijn nog steeds in elektronenstorm. De verwachting voor de komende dagen is ook elektronenstorm. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Vergeet niet dat de verstoringen je begeleiden om op een natuurlijke manier jezelf te bevrijden van blokkades en zo ook je bewustzijn verhogen. Sterkte als het intens is voor je, maar het dient je, dus neem de rust om de transformatie in jezelf te ondersteunen.

Heerlijk bijkomen in het veld van het Eenheidsbewustzijn. Het brengt je in je rust, ZIJN en innerlijke stilte.
Meditatie webinar donderdag 25-5:

GEMIDDELDE SCHUMANNRESONANTIE
Er waren verstoringen van de Schumannresonantie vanaf 2:00 uur. Hoogste pieken waren rond 2:00 en 5:00 uur van ong. 38 amplitude. Dit is gemiddelde verstoring.
(Symptomen GEMIDDELD.: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met zonnevlammen, elektronenstorm en zonnestorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Er is een grote activatie bezig van het hart en grote omvattende frequenties die we mogen verwerken. Daarom is de situatie extra heftig. Lees meer in het artikel van de nieuwe Maan:

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com