woensdag 15 september 2021

KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL Woensdag 15 september 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL
Woensdag 15 september 2021

***IMMENSE ENERGIE*** HEFTIGE ONTWAKINGSPIJNEN***STERK VOELBARE KRACHTGOLVEN DIE ONS LIJKEN SAMEN TE PERSEN=PERSWEEEN GAIA EN DE SPILDRAAI***

ENORME FREQUENTIESTIJGING VAN 1553 x =VERMOEIDHEID VAN FYSIEK LICHAAM***VEEL RUST HELPT***SR PIEKEN TOT 46 Hz OPENT HART EN THYMUS GEEFT DRUK OP HET SKELET EN BORSTBEEN MET UITSTOOT VAN VEEL OUD ZEER=DRUKPIJN TUSSEN SCHOUDERBLADEN***MATIGE ZONNESTORMEN KP 2 RAZEN MET 420-460 km/sec DOOR ONS ZENUWSTELSEL GEVEN STRESS EN ONRUST EN BLAZEN ONS LYMFESYSTEEM SCHOON=PIJNLIJKE LYMFEKLIEREN EN DRUKPIJNEN RONDOM NEK-SCHOUDERS-SLEUTELBEENDEREN-KAKEN-HOOFD-3e OOG
***VIBRATIONELE GRIEP***MOE EN LUSTELOOS***

HET ZIJN HEFTIGE COLLECTIEVE ENERGETISCHE DAGEN! oiv de enorme instromende vortex van high solar rays waarbij de energiegolf zich vele malen versterkt t in zijn krachtgolven via het cranio sacrale ritme in de schedel en wervelkolom. Deze krachtgolven voel je nu in je schedel en hele wervelkolom! Gevoel van ineen krimpen en weer uitzetten als eb en vloed.

De energie raast via onze kruin [fontanel-vloeibaar licht=liquor] ons fijngevoelig zenuwstelsel binnen alsof we onder hoogspanning staan!

Alles trilt, vibreert, rilt, schudt en beeft in ons lichaam. Alsof
we voortdurend aan de batterij oplader liggen van moeder aarde.
We worden letterlijk uit onze oude vertrouwde gietvorm geperst en gedrukt, voorbij de 3D lifestyle oiv de kosmische lichtgolven die ons cranio-sacraal ritme beïnvloeden. Sterk voelbaar in de borstkas en bekkenruimte.

Het oude 3D levensritme is afgebroken, doen we het toch dan ondervinden we de gevolgen; letterlijk ziekmakend, alsof we tegen de klok ingaan ipv meegaan=bioritme=letterlijk meegaan met de stand vd zon.

Ons lichaam reageert reflexmatig vanuit weerstand op deze enorme lichtinfusies ; druk op het hoofd, benauwd, stress, angst en paniekaanvallen, onrustig, grip willen houden, veel willen doen.

Kortom het is energetisch een heftige maand! Geeft veel druk op het skelet, beïnvloedt het zenuwstelsel, hersenen en hart. Door de grote afgifte van toxinen die nu in sneltreinvaart uit de cellen worden gespoeld kunnen we last hebben van een overbelast orgaanstelsel; mn lever en darmen maken overuren! Dit herken je aan een toestroom van negatieve gedachten en emoties, chagrijnig, depressief en een gevoel van "'ja het zal allemaal wel maar...…..''.

Een hoge instroom van fotonenlicht is goed voelbaar in en om ons heen, deze instroom werkt op de biofotonen in onze darmen, het kan dus veel darmgassen, opgezette buik en huid erupties geven.

Het oude slijm filmlaagje rondom de darmflora vol toxinen laat los. Ongezonde laagfrequente voeding verdraag je dan niet meer, medicijnen werken niet langer voor je. Kortom een loslating van jarenlange junkfood en bestrijdingsmiddelen.

En zo sterk reinigend dat we alleen maar ons aanpassen kunnen, hij opent en zuivert onze wervelkolom en de wortels=zenuwkanalen op iedere nivo en opent zo meer en meer je hartchakra.

We leefden ahw voornamelijk uit onze 4e chakra alsof we een beetje in de lucht woonden en niet goed in de aarde, omdat aarden [volledig in je 3D lichaam zitten en zakken=voelen] ook de pijn meebrengt van je kind drama en dat is wat we nu ervaren, deze energieboost trekt nu ook de oorspronkelijke pijn bij ons naar boven en dat geeft de vele vibrationele klachten.

Alle inwonende personages komen nu uitvergroot aan je voorbij om ze los te laten en een plek te geven wat je als kind niet kon je was afhankelijk van de omgeving en vd situatie. Deze afhankelijkheids- koorden[lymfe] worden nu 1 voor 1 losgemaakt, het immense licht snijdt er dwars doorheen of je kunt dit voelen alsof er iets door geknipt wordt en dit een energetische breuklijn geeft.

Het binnenstromende licht duwt ons in onze oorspronkelijke vorm=blauwdruk=lichtlichaam=skelet= botten=kristallen= je oorspronkelijke bouw=energie/stroom lichaam, verbonden aan chakra 5.

Chakra 5 wordt geactiveerd= nek, schouders, gezicht, hoofdgebied; letterlijk verbonden aan de hersenstam= symbolisch de stamboom. De stam waar je geboren werd incl. de overlevingsmechanismen van je stamouders.=bloedlijnen=tijdlijnen.

Deze sterke kracht kan heel veel ontwakings-pijnen bij ons geven door regeneratie, zuivering en herstel van je organen.

Aanhechtingspunten worden opgerekt=bandenpijn en pijnen aan al die plekken waar je spieren zich aan de botten hechten.

Alles kan je pijn doen ,diep door zuchten of puffen als bij een bevalling, het zijn de barensweeën waar we nu massaal doorheen gaan die als een tsunami over ons heen komen, we worden opnieuw geboren in het kristallijnen veld van licht en liefde = warmte= circulatie=stofwisseling= yin en yang =schildklier=chakra 5!

Detox symptomen tijdens ascensie; de fysieke gewaarwordingen en ervaringen, die meestal verband houden met het ontgifting proces en de hernieuwde afstemming van je stoffelijk lichaam ten gevolge van de aanpassingen van het DNA aan hogere frequenties.

Zoals beven, shaken of trillen, onregelmatige hartslag of hartkloppingen, zoemen in de oren, lichtflitsen in het gebied van het derde oog of pulserende lichtflitsen, branderige pijnlijke ogen, kortademigheid, vervroegde menopauze, intense vermoeidheid, verhitting van het fysieke lichaam, onhandigheid, veel opgehoopte lymfevocht, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, spijsverteringsklachten, krampen, griepachtige verschijnselen, hoestbuien, slijm en snotterig, huiduitslag, pijn in spieren en gewrichten, met name in de knieën en heupen, hoofdpijn, vooral aan de basis van de schedel en pijn in nek en schouders, gevoel samengeperst te worden, snel overprikkeld, kort lontje, depressieve buien=signaal van detoxen.
Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Het is de ultieme staat van onthechting.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion: werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,. Mijn koude voeten zijn gelijk warm en ik mijn verbinding met de aarde weer volop!
De LEGCARE-lotion: bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER: helpt geweldig bij overprikkeling en zorgt gelijk ervoor dat ik weer dicht bij mijzelf kom en blijf!
De ROOMSPRAY oftewel AURASPRAY zuiveren mijn energieveld en mijn directe omgeving /aura zodat ik dichtbij mezelf blijf ipv afgeleid en van mezelf wegdrijf en weglek naar de wereld om mij heen!
DE SPORTGEL :werkt super goed bij mij om mijn pijnlijke
gewrichten/kruisbanden , heupen, enkels, schouders te doorbloeden en de afvalstoffen te verwijderen wat de pijn
wegneemt, heel ontspannend en effectief en daardoor aardend!

Ze werken bij mij als super hoog sensitieve vrouw in ascensie fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Marjolein Ingrid Soulpursang