maandag 13 september 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Maandag 13 september 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Maandag 13 september 2021

ZONNEWINDEN RAZEN SINDS 11.00 UUR MET 460km/sec DOOR ONZE ZENUWSTELSEL***ZWARE VERMOEIENDE ENERGIE IN JE LICHAAM ERVAREN oiv VERVUILDE CELLEN tgv DE VERHOOGDE INSTROOM VAN HET LICHT GEEFT EEN STROPERIGE AFVALSTROOM***STRAM***STIJF***EMOTIONEEL ***MAAG ONDER DRUK***MAAGZUUR***MISSELIJKHEID***DIZZY
DE VERSLAGENHEID VAN HET 3D TIJDPERK IS COLLECTIEF STERK VOELBAAR EN DIE FREQUENTIES PIKKEN WE OOK NOG EENS OP***NERVEUZE ENERGIE ALSOF ER IEDER MOMENT IETS STAAT TE GEBEUREN*** KORTOM WE ERVAREN EEN MENTALE, EMOTIONELE EN FYSIEKE STROPERIGHEID o.i.v DE ENORME DETOX VAN HET GALACTISCH LICHTLICHAAM = LYMFATISCH OFTEWEL IMMUUNSYSTEEN***VERHOOGDE GEVOELIGHEID VOOR TOXISCHE RELATIES/DRAMA GEVEN HUIDIRRITATIES OF VERWONDINGEN***

Nog niet alle data ontvangen...volgt!

Stroperige gestagneerde lymfe stroomt eruit als ons hartgebied zich opent vanaf 40 Hz= bandbreedte o.i.v de verhoogde lichtkrachtgolven, sterk voelbaar als een drukgevoel tussen de schouderbladen en doorduwend omhoog richting de nek en schedel. Het vrijgekomen en sterk vervuilde lymfe hoopt zich vervolgens op rond schouders/nek/ sleutelbeenderen. Dit veroorzaakt druk op de nervus vagus; onrust, opgejaagdheid, benauwdheid, druk op je keel, hoger hartritmestoornissen, hoge drukpangevoelens, stress, paniekerig.

Kortom we ervaren een mentale, emotionele en fysieke stroperigheid o.i.v de ENORME DETOX van het lymfe of galactisch lichtlichaam=diepe zuivering van de zonnevlecht.
Een nerveuze energie alsof er ieder moment iets staat te gebeuren!

Chakra 3 of zonnevlechtchakra wordt flink geopend en opgeschoond en geeft dus ook spijsverteringsklachten, gespannen maag en maagzuur, emoties en vermoeidheid. Bovendien kun je het gevoel hebben dat er iets gaat gebeuren en ervaar je nervositeit. Probeer balans te houden in rust en actie en let goed op de ademhaling!

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier.
Juist de enorme instroom aan lichtinfusies zuivert nu onze blauwdruk! We worden DAAROM nu plat gelegd en schoon gezeefd.

Dat is de heilige, eenzame en zelf genezende weg die wij gaan als we in ascensie zijn.

Ook een eenzaam pad omdat velen dit pad nog niet kennen omdat er vaak een crisis in je leven nodig is om dit pad te vinden dat tevens een keerpunt betekent, een omwenteling of kanteling. Dit CS-ritme is het ritme die we nu zo hard nodig hebben in deze overgangstijden. Onze ziel ontwaakt en roept ons nadat we zolang geleefd hebben in 3D die ons nu niet langer meer vervult en voldoening geeft.

Vertragen als een slak i.p.v versnellen, bewustwording van onze verschillende ritme's en frequenties en leren om te switchen als het nodig is.
We zijn zo gewend geraakt aan 3D denken=snel en oppervlakkig ritme en dit geeft tevens een oppervlakkige opgejaagde ademhalingsritme, hoog vanuit je borst.

Hierdoor draait de wervelkolom met zijn sc-ritme op slot en gaat vastzitten, scheef zitten en belemmert het de doorstroming van de heilzame energie van het vloeibare licht [liquor].

Maar dit hoogfrequente licht vanuit de kosmos dwingt ons nu om die omwenteling te maken en dit gebeurt letterlijk IN je lichaam. En alles wat vastgedraaid, scheef of op slot zat wordt nu weer in zijn gezonde vorm/figuur/model gedwongen en geduwd door deze energie-shifts en infsusies van kosmisch licht.

Dit geeft groeipijnen, groeispurten. Het instromende hoogfrequente fotonenlicht duwt onze zenuwkanalen schoon en de vastgezette afvalstoffen geven de immense piin. Het licht duwt oude vastzittende pijn uit ons lichaam via onze DNA en opgeslagen in onze cellen.
Alles komt nu weer via oude pijnpunten vrij zodat je weer in de juiste vorm zoals je bedoeld bent gegoten wordt dmv de druk van dit immense vloeibare licht in en om ons heen!

Het geeft groeipijnen, drukpijnen, aanhechtingspijnen, overbelaste organen, maagzuur, misselijkheid, duizelig, volle opgeblazen buik en middenrif, overbelaste zenuwstelsel en zintuigen, stress, onrust, extreme vermoeidheid afgewisseld met hyper actief zijn, branderige voeten/benen, huidiriitaties, blauwe plekken, druk op de wervelkolom, drukkend gevoel borstbeen, pijnlijke lymfeklierenmkeelpijn, grieperigheid etc door de kracht en het expanderen van je kristallijnen lichaam o.i.v van de indrukwekkende instroom van hoogfrequente lichtdeeltjes!

Durf in vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde! We zijn nu met velen gezien de vele reacties, onder de oude energie gloort nieuw leven!

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!
Dus veel in de R-stand=rust, licht verteerbare voeding, op tijd terugschakelen naar een lagere versnelling, drink veel water!

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,! Voeten worden weer stevig met
de aarde verbonden!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens ascensie is mijn eigen ervaring
Marjolein Ingrid Soulpursang