dinsdag 14 september 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Dinsdag 14 september 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Dinsdag 14 september 2021

TSUNAMI ALERT***SR ANOMALIEN TOT 91 Hz***WITTE SCHUMANNVLAKKEN DOORBOREN DE KERNPIJNEN***ZONNEWINDEN SCHOMMELEND TUSSEN 420-460 km/SEC BLAZEN ONS GALACTISCH GENETISCH OFTEWEL LYMFESYSTEEM SCHOON EN ACTIVEERT DE THYMUS WAARDOOR WE STEEDS GEVOELIGER WORDEN* VOOR DE ENERGIE***DEZE HEFTIGE VOELBARE ENERGIEEN VRAGEN OM AANPASSING EN REINIGING***

RIEMEN VAST HEVIGE TURBULENTIE IN DE ATMOSFEER EN DUS IN ONZE AURALAGEN! FLINKE ZUIVERING PLEXUS SOLARIS GEEFT LYMFEDETOX MET ZWAAR BELADEN GEVOELENS!

ZEER KRACHTIGE FREQUENTIESTIJGING VAN 2 BILJOEN GEEFT FORSE DRUKPIJNEN SKELET EN AANHECHTINSSPIEREN***PLOTSE SR PIEKEN TOT 91Hz GEVEN SPANNINGS GEVOELENS OP DE MAAG***SOLAR WINDS TUSSEN DE 400-460 km/sec GEVEN FORSE TURBULENTIE IN ONZE AURA EN ZENUWSTELSEL MET OVERBELAST ZENUW-EN ORGAANSTELSEL MET ONRUST EN EEN VOL DAAS HOOFD***OVERVOLLE DARMVLIES GEEFT DRUK OP HET MIDDENRIF MET OPGEBLAZENHEID EN TRAGE SPIJSVERTERING***

Zware energie wordt naar de oppervlakte getrokken met tal van herinneringen, ze vallen als een zware jas over je heen en die jas is zo zwaar en vermoeiend. Niets blijft verborgen, de sterke straling van augustus trekt via de voetzolen naar boven en komt in je bewustzijn om er opnieuw naar te kijken en los te laten.

Midden op de rug zit het punt van de bijnieren en die zetten aan tot vechten of vluchten en heeft dus met angst te maken. We doen dit vaak door te redeneren, analyseren of door afleiding om de pijn of leegte maar niet te hoeven voelen. Of we hebben onszelf de schuld gegeven voor onze tekortkomingen.

Geeft collectieve stress en onmacht/machtsstrijd=uitputtend. Pijn tussen schouderbladen en nek mn linkerkant.

Veel opgehoopte en afgewerkte lymfe komt langzaam in beweging.

Moe en onrust, depressies, emotioneel zijn, paniek, vechten of vluchten willen, de leegte willen opvullen. Knagend hongergevoel, misselijk, obstipatie= het gevoel van vastzitten, Spierpijnen, stramheid, gedesoriënteerd zijn met het gevoel wat doe ik hier nog eigenlijk?= een soort waardeloos gevoel, moe, uitgeteld zijn = de uitstroom van vervuilde lymfe uit de onderhuidse cellen . Dit veroorzaakt een innerlijke tweestrijd van macht/onmacht wat collectief goed voelbaar is. De onderstroom van het vervuilde lymfe versus het binnenstromen van het hoogfrequente kosmisch licht.

Voelen jullie ook dat er iemand bv met je bezig is? Ik voel die energie nu heel duidelijk, zo geniet ik lekker van het nixen en dobberen en opeens voel ik een aanwezigheid op mijn kanaal zitten van een negatieve persoon.

Telepathie wordt dus sterker is openen van de Thymus. Het licht doet nu letterlijk pijn, we worden steeds kwetsbaarder en dus gevoeliger.

Die pijn is nu goed voelbaar door de krachtige energieën Pijn langs de wervelkolom en mn linkerzijde en tussen de schouderbladen door dat we nu de karmaknopen losmaken en uitzuiveren.

Ervaren jullie ook zoveel pijn? De pijn en verkrampingen zijn heftig, goed doorademen dus en veel water drinken, er komen veel koolzuurgassen ,afvalstoffen en zoutkristalletjes vrij uit de ragfijne zenuw kanaaltjes die geven nu de pijnblokkades.

We hebben juist dan de neiging om de adem in te houden ipv erdoorheen ademen. Bij iedere energie-verschuiving ervaar ik energie-aanvallen die me kwaad willen doen of vernietigen zelfs, de acupunten=drukpunten op de huid=triggerpoints oftewel de blauwe plekken op onze zielen lichaam.

Negatieve gedachtevormen vallen aan ook collectief, ze kunnen het licht niet verdragen. Stuur ze naar het licht en bescherm jezelf

ASCENSIE geeft groeipijnen, drukpijnen, aanhechtingspijnen, overbelaste organen, maagzuur, misselijkheid, duizelig, volle opgeblazen buik en middenrif, overbelaste zenuwstelsel en zintuigen, stress, onrust, extreme vermoeidheid afgewisseld met hyper actief zijn, branderige voeten/benen, huidirritaties, blauwe plekken, druk op de wervelkolom, drukkend gevoel borstbeen, pijnlijke lymfeklieren, keelpijn, grieperigheid etc door de kracht en het expanderen van je kristallijnen lichaam o.i.v van de indrukwekkende instroom van hoogfrequente lichtdeeltjes!

Durf in vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde! We zijn nu met velen gezien de vele reacties, onder de oude energie gloort nieuw leven!

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!
Dus veel in de R-stand=rust, licht verteerbare voeding, op tijd terugschakelen naar een lagere versnelling, drink veel water!
Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,! Voeten worden weer stevig met
de aarde verbonden!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens ascensie is mijn eigen ervaring

Marjolein Ingrid Soulpursang