maandag 13 september 2021

In het oog van de storm ~ Janneke



Wanneer je nog in termen denkt als 3D of in ieder geval gelooft dat je je hier nog op focussen moet om te kunnen Leven....Overleven?

Hoe meer de focus ligt op die 3D wereld hoe meer je daar deel van uit maakt of deel aan gaat hebben! Onbewust of bewust.

Het maakt ook dat je energie level meer 3D is dan hoger en dit zorgt dat je dus ook vatbaarder bent voor allerlei energieën die aanhaken of in ieder geval met je gaan resoneren.

De 3D daar mag juist de stekker uit getrokken worden...geen energie aan geven...verdwijnen! Geen water geven!! 

Het is een illusie wereld, een maakbare wereld die het veld mag ruimen voor een Nieuw Veld of terwijl een Nieuwe Wereld, Onze "Echte Wereld", die er tegelijkertijd Is.


We worden op zoveel manieren afgeleid in deze 3D wereld het is een Ware Kracht om dit te kunnen weerstaan, de uitdaging ligt hierin om in het Oog van de Storm te blijven, ongeacht er om je heen of rondom je plaats vindt...Je letterlijk niet gek laten maken...en het als een reflectie te zien van wat er in de binnenwereld opgeschoond wordt...Vanuit de Observatie kijken naar de afleidingen en je focus leggen op je binnenwereld....je er niet mee vereenzelvigen, dus hoe gek het ook wordt en wie je ook op je pad tegenkomt, blijf bij Jezelf....bij je Liefde....in het Oog van de Storm, want alleen dat kan je gecentreerd houden en op het moment dat je gevraagd wordt in het Nieuwe Veld te Zijn en je missie te gaan lopen..

Dan ben je KLAAR om dat te gaan doen!