woensdag 15 september 2021

Het kwantumlicht van Waterman, de Gouden Eeuw van Gaia Sophia!


Het kwantumlicht van Waterman, de Gouden Eeuw van Gaia Sophia!

Beste Broederschap.... Community of Light,

Vanaf dit prachtige Portaal van de Leeuw Christus, baden we in een stroom van kwantumenergieën. We hebben allemaal een kwantumsprong gemaakt.
We ervaren een innerlijke ontmanteling die onze overtuigingen, onze gedachten, onze emoties bevrijdt die verouderd en achterhaald zijn, nu!
Dit kwantumlicht, geheel nieuw Licht, helpt ons al onze oude bibliotheken los te laten om de nieuwe kwantumbibliotheken van ons Hart, van ons DNA, te activeren.

Het Heilig Hart is kwantum, neutraal, tijdloos, emoties, gedachten en overtuigingen.
We zijn in het heden, in het hier en nu! We worden stabieler en evenwichtiger!
We worden ook bruggen tussen dimensies. We brengen onze hoogste vibraties en energieën, onze codes, onze zegeningen naar iedereen die klaar is om ze te ontvangen. Deze maken een kwantumsprong. Er is een verandering van Bewustzijn.

Je bent erbij en het is geweldig om te zien! Grote goddelijke schoonheid! Een echte wedergeboorte, opstanding! Het is een geweldig moment om te vieren in Vreugde en Liefde! En we gaan ze steeds meer zien.

Ieder van ons draagt ​​en verzendt nu zijn codes, zijn trillingen door zijn energieveld, zijn Handtekening van Licht.

We herkennen het Licht in ons en daardoor kunnen we het beste in de ander zien (video “ See the best in the other, Ad-Mirer the other! ”), We kunnen in de ander zijn Licht zien zodat hij het zelf kan zien ! We laten iedereen zijn mooiste innerlijke Licht onthullen. Het is een openbaring voor zelfliefde! Zo kunnen oude verhalen, overtuigingen, gedachten en emoties uit elkaar vallen!

We kiezen ervoor om ons Hart Groot te openen om Groot te verzenden en te ontvangen!
Ons individuele Kristallijnen Licht wordt getransmuteerd door onze verwelkoming van het geheel nieuwe Quantum Licht. We hebben toegang tot onze Staat van Christus Wezen. We openen ons Quantum Hart om onze pure Essentie uit te stralen, de uitstraling van ons Christus Hart!

Dit Licht veegt alles van binnen weg, alles wat achterhaald is en niet is uitgelijnd met de nieuwe frequenties van Waterman.

Dit is wat het betekent om een ​​waar Goddelijk Mens te worden voor de Gouden Eeuw. Een verantwoordelijke en bewuste schepper!

Dit houdt in dat, nu, de hoogste vibraties, in Vrijheid, Vreugde, Liefde, Harmonie, Eenheid, toestaan ​​dat alle lagere en zwaardere energieën worden getransmuteerd en verhoogd. En dat maakt echt een verschil in termen van energieën en trillingen.
Onze Lichtgevende afdruk, onze Handtekening van Licht is een zegen, een overdracht van codes en informatie.

In kwantumenergieën, wanneer we onze incarnatiewonden, onze karmische, transgenerationele herinneringen vrijgeven en helen, geven we via kwantumlicht deze bevrijdingen en genezingen door aan iedereen die ze wil ontvangen!

Wanneer we ons innerlijke Vrouwelijke en Mannelijke vrijgeven en helen, worden ze heilig en creëren we onze Heilige Innerlijke Unie , we delen dit met onze geïncarneerde broeders en zusters die klaar zijn om bevrijding en genezing te ervaren!

Zo worden onze genezingen aangeboden aan de Aarde Gaia Sophia en aan Mens-Eenheid omdat we in Eenheid leven, in Eenheidsbewustzijn. Deze transmissies, dit delen en emaneren van onze genezingen helpen de wereld enorm om te veranderen, om over te schakelen naar de Nieuwe Wereld, naar de Gouden Eeuw, Waterman!

En dit is hoe alle open, gewillige Harten (Volon-Earth) dit Licht kunnen ontvangen en het hunne kunnen onthullen! Zo wordt het Licht individueel en collectief versterkt. Onze Luminous imprint kruist, verstrengelt en verspreidt zich door zich steeds meer te vermenigvuldigen en uit te breiden met anderen.

Elk deponeert in de ander zijn mooiste vibraties, zijn codes van Vrijheid, Wederopstanding, Vreugde, Liefde, Harmonie, Eenheid ... En dit is hoe het sneeuwbaleffect, de besmetting van het Hart plaatsvindt, dat de wereld verandert, omkeert en dat het co-creëert!

We tonen en drukken onze WARE MIJ uit, ons meest goddelijke en lichtgevende deel, onze IK BEN!

We staan ​​aan de poorten van onze innerlijke, individuele en collectieve Eenheid (kans). We zijn allemaal EEN, Verenigd en Uniek in deze vibratie van Quantum Licht waarin de Aarde Gaia Sophia nu is ondergedompeld! Dit is de beste service die we onze broeders en zusters op deze prachtige planeet bieden!

De Gouden Eeuw, de Eeuw van Waterman is kwantum. Omdat Waterman de Gouden Eeuw is voor de Gouden Goddelijke Mens. Het is een zeer hoge trilling die aanwezig is.

En het is dit kwantumtijdperk dat zich opent! We gaan erin, we co-creëren het omdat we er een oprechte en authentieke keuze voor hebben gemaakt. We hebben naar ons hart geluisterd en we hebben vertrouwen! Vertrouwen in onze Hemelvaart. Vertrouw op het Goddelijke in ons en om ons heen.

Waterman is de omkering van waarden, situaties, dingen. Dit is de echte openbaring. We bereiden ons voor om de Waarheid te ontvangen en te zien. Er zullen steeds meer onthullingen komen die de zeilen zullen hijsen. Het is noodzakelijk om die doorgang te maken, de brug over te steken en juiste en op elkaar afgestemde keuzes te maken en niet wat verouderd en achterhaald is mee te nemen naar de Nieuwe Wereld.

Laten we dus eens in ons leven kijken, neutraal en afstandelijk observeren. Wat is ons de afgelopen maanden geopenbaard? Wat hebben we ontdekt over onszelf, over anderen, over deze wereld?

Hebben we deze inversies, deze openbaringen gevoeld?
Hebben we weerstand geboden aan de verandering, het Licht? Of hebben we deze openbaringen, deze omkeringen met vreugde, gratie en gemak verwelkomd?

Je hebt het zeker gemerkt, in deze kwantumenergieën gaat alles sneller, de antwoorden op onze vragen, emoties, twijfels... verschijnen nu sneller! We hebben vrijwel direct antwoorden. We leren steeds meer scheppers te worden van onze realiteit, van onze wereld! Laten we dus aandacht besteden aan onze gedachten, onze emoties, onze overtuigingen, omdat ze creatiever zijn dan ooit!

Dit Nieuwe Licht vraagt ​​ons om nieuwe manieren van Zijn, van leven, van doen en van creëren! We zijn bezig met het leren van ons meesterschap.

Dus beginnen we onze vibratie, onze frequentie aan te passen aan die van dit nieuwe Quantum Licht. Individueel en collectief belichamen we dit Quantum Licht. We houden het hoog in ons leven zodat de Nieuwe Mens-Eenheid op deze planeet wordt gecreëerd.

Ik wens je een prachtige integratie en opname van dit nieuwe kwantumlicht in je leven met de meeste gratie, gemak en liefde!
Co-creëer dit tijdperk van Waterman samen tijdens dit einde van het jaar 2021! Laat het zo zijn en het is zo!

Ontvang mijn mooiste kwantumtrillingen, in Liefde, Licht en Broederschap ten dienste van Bron en Gaia Sophia!