dinsdag 14 september 2021

Energie journaal ~ Fran Tieleman


De energie die zich deze week opbouwt naar de Volle Maan en Herfstequinox (21/9)
kan stretchend aanvoelen, en je steeds laten balanceren op het randje van ja,
ik wil (luisteren naar mijn Hoogste Zelf, dat weet dat dat soort denken of die emoties
of dit bepaalds doen of niet doen je hoogste goed is, en je altijd zal leiden naar iets beters, hogers, harmonieuzers en liefdevollers) - en nee, ik wil niet (ik luister liever nog even naar de stem van mijn lager zelf, dat zich nog vastklampt aan angsten en twijfels, boosheid of wrok, dat gelooft in onmacht en niet kunnen, dat liever zijn kracht afgeeft aan anderen, zodat die het voor jou zouden oplossen).

Dat schommelen is heel normaal, doen we allemaal, maar in deze week, deze maand en dit jaar met een heel sterke trilling van verandering, krijg je voortdurend liefdevolle zetjes en aanmoedigende prikkels om je 'eroverheen' te zetten en verder te gaan, de hoogste visie van jezelf te leven, wat dat ook voor je moge betekenen.

Misschien is het tijd voor je om oude angsten nu écht aan te pakken en los te laten, misschien is het tijd om je leven te herbekijken en te checken of je iets kan herschikken om het voor jou leuker te maken.

De 5-energie staat ook voor genezing, en daar is ieder mens nu intens mee bezig, op alle levels en aspecten van 'zijn'. Dit zal zeker doorgetrokken worden naar volgend jaar, maar deze maand en zeker deze week zal je zeer duidelijk zien op welke aspecten jij de meeste healing nodig hebt, en vooral wat jij zélf in jezelf kan 'healen'.

Vaak kan iemand anders je daar prima in begeleiden, maar uiteindelijk ben jij het zélf die 24u/7dagen de eindverantwoordelijkheid draagt voor je eigen heel zijn.

Wat helpt is te onderzoeken hoe je je leven eenvoudiger kan maken.,
jezelf af te vragen wat er teveel is, wat je prioriteiten zijn,
en dan diep in jou de moed naar boven halen waarmee je de nodige stappen zet om alles concreet te maken.

En ook: je herinneren dat in jouw midden alle wijsheid, liefde en kracht woont die jij nodig hebt, dat je altijd alle sereniteit kan vinden die je denkt elders te moeten zoeken -
diep in het midden van je zelf, en dat ook op dezelfde plek alle oplossingen klaar liggen om ontdekt te worden.
Op elk moment.