woensdag 15 september 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De September 2021 Equinox Energieën ~ 15 september 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  De September 2021 Equinox Energieën 

Gechanneld door Daniel Scranton – 13 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn erg opgewonden over jullie aanstaande equinox daar op de planeet Aarde, vanwege de energieën waarvan wij weten dat jullie ze zullen ontvangen en inderdaad op dit moment al begonnen zijn te ontvangen. Jullie ontvangen het begin van een overvloed aan energieën die het sterkst zullen worden op het exacte punt van de equinox, en ze zullen zelfs na de equinox blijven komen omdat ze zo groot zijn. Jullie zouden ze niet allemaal tegelijk aankunnen; ze zouden een averechts effect op jullie hebben, in plaats van het gewenste effect. Jullie ontvangen op dit moment energieën die transformerend van aard zijn. Ze zijn bedoeld om jullie een vibrationele upgrade te geven, en als jullie ervoor openstaan, zullen ze dat ook doen.

Degenen die er niet voor open staan zullen de bijwerkingen ontvangen en niet begrijpen waarom ze die ascensiesymptomen ervaren. Dat is waarom wij jullie deze transmissie geven vóór het exacte moment van jullie equinox daar in september. Jullie kunnen je voorbereiden; jullie kunnen ook anticiperen op de veranderingen die zullen komen als gevolg van deze transformerende energieën die in jullie velden, jullie chakra’s, jullie lichamen, jullie cellen, en elk aspect van jullie komen. Je kunt meer rusten en ontspannen; je kunt ervoor zorgen dat je geaard, aanwezig en gehydrateerd bent. Je kunt zelfs momenten uit je drukke dag nemen om je erop te concentreren je als een bloem voor hen te openen.

Dit is wat je daar te doen hebt. Je bent er om te transformeren, en degenen van ons in de hogere rijken zijn hier om te helpen. We zullen helpen, en we zullen blijven helpen, maar we weten ook dat onze hulp beter ontvangen wordt wanneer jullie het verwachten en wanneer jullie je bewust zijn van waar de huidige energieën allemaal over gaan. Deze energieën gaan allemaal over ascensie; ze gaan allemaal over jullie groei, jullie expansie, jullie evolutie van bewustzijn, omdat al deze dingen verbonden zijn met jullie vibratie, en jullie leven in een wereld waar er de hele dag door, elke dag, veel dingen gebeuren die jullie vibratie kunnen doen dalen.

Er moet dus een tegenwicht zijn; er moet iets zijn dat een tegenwicht vormt voor wat jullie op het nieuws zien, en zelfs op sociale media, dat deprimerend is, dat je de adem beneemt, en niet op een goede manier. Als jullie je concentreren op het feit dat je hulp krijgt en dat die hulp voortkomt uit je vermogen om te ontvangen, dan kun je iets doen om jezelf in die ontvankelijke staat te brengen. Veel mensen beseffen dat de equinoxen en zonnewendes speciale gebeurtenissen zijn op jullie wereld, maar sommigen zijn nog aan het ontwaken voor die waarheid, en daarom willen wij jullie graag laten weten over de energieën die eraan komen, die al bij jullie zijn en waar velen van jullie zich nu al voor openstellen, terwijl jullie deze transmissie ontvangen.

Zodra jullie de energieën ontvangen, en je voelt dat je vibratie de upgrade krijgt die het nodig heeft, die jij nodig hebt, dan kun je anderen proberen te helpen. In feite zul je anderen helpen door er gewoon te zijn en de geleiders te zijn van deze energieën die je bent. Door ze te ontvangen, veranker je ze in het fysieke, en je kunt het niet helpen, maar je verspreidt ze rond. Als je jezelf in een staat van spanning of angst voelt, sluit dan je ogen, haal een paar keer diep adem en zeg tegen jezelf dat je je kunt openen voor deze transformerende energieën van de equinox. Onthoud dat je daartoe in staat bent, ongeacht de situatie waarin je je op dit moment op Aarde bevindt. En onthoud dat als je eenmaal de vibrationele upgrade hebt gekregen, je dan je hogere vibratie kunt verspreiden, wat transformerend is voor anderen.

En zo zullen de anderen die zich niet kunnen of willen openstellen om de equinoxen-energieën te ontvangen er toch van profiteren, omdat jullie allemaal getransformeerd zullen zijn, en jullie zullen dienovereenkomstig spreken, denken en handelen. Jullie zijn er om de weg te wijzen, om anderen te laten zien hoe het moet, om de pioniers te zijn, degenen die verder gaan dan waar de mensheid op dit moment is. Jullie beseffen dat het mogelijk is om verder te gaan vanaf waar jullie nu zijn, en jullie hebben het gereedschap en de kennis om dat te doen. En nu weet je waar de energieën van de Equinox allemaal over gaan, en je kunt comfortabel en rustig zitten en je gewoon concentreren op het ontvangen ervan. Dat kunnen jullie en dat zullen jullie doen omdat jullie deze ingeving hebben ontvangen en omdat jullie hogere zelven dat willen.

Jullie zijn heel, heel erg klaar voor deze upgrade, en elk deel van jullie is dat ook. Jullie verdienen deze upgrades niet, maar ze zijn eerder een natuurlijk gevolg van jullie aanwezigheid op Aarde tijdens een periode van transformatie. Jullie kunnen de transformatie gemakkelijker voor jezelf maken, en nu weten jullie hoe. Jullie zijn daar om je hogere zelf te worden, je vijfde-dimensionale zelf, en jullie zijn daar om het in het vlees te ervaren, in een fysiek lichaam, en wij zijn hier om te helpen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org