donderdag 16 september 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Kracht Die Jullie Hebben Om Het Universum Te Beïnvloeden ~ 16 september 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Kracht Die Jullie Hebben Om Het Universum Te Beïnvloeden

Gechanneld door Daniel Scranton – 14 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in het onderzoeken van de kracht van positiviteit daar op Aarde en in het hele melkwegstelsel en universum. Wij hebben de impact geobserveerd en gemeten van elke daad van vriendelijkheid, elke gedachte van eenheid en elk gevoel van liefde in ieder mens, en dat zijn slechts een paar voorbeelden van wat wij hebben gemeten aan de impact daar op Aarde. Er zijn zoveel manieren waarop jullie een positieve invloed kunnen hebben, en we willen jullie ervan verzekeren dat jullie positiviteit ertoe doet. Jullie hebben invloed op het hele universum alleen al door te denken aan iemand van wie je houdt, en dat doet iedereen.

Aan de andere kant heb je negativiteit – negatieve gedachten, emotie, actie. Ze hebben allemaal ongeveer eenduizendste van de impact van iets positiefs, en nogmaals, die impact rimpelt wel naar buiten, maar met zoveel minder kracht, zoveel minder impact, dat het echt niet nodig is om je er zorgen over te maken of er je aandacht aan te geven. Geef in plaats daarvan je aandacht aan de positieve energie die je wilt uitstralen en die je ook uitstraalt, en merk op hoeveel je daarvan kunt oproepen en het universum insturen. Je hebt er een oneindige voorraad van, want nogmaals, het enige wat je hoeft te doen is een positieve gedachte te denken of een positief gevoel te voelen, en ze zijn er allemaal binnenin je, wachtend om geactiveerd te worden.

Je hebt altijd de keuze waarop je je concentreert, en hoe meer je je bewust bent van het feit dat je een keuze hebt, des te groter is de kans dat je die mogelijkheid om voor positiviteit te kiezen ook daadwerkelijk uitoefent. Om de een of andere reden is er in new age en spirituele kringen een enorme focus op negativiteit, op het duistere, op wat zij als het kwaad beschouwen, en het enige wat dat doet is het onvermijdelijke uitstellen. Al die aandacht kan niet opwegen tegen al het goede van hen die het licht willen bevorderen, in plaats van zich met zoveel intensiteit te richten op het duister en wat die wezens aan het doen zijn. Nogmaals, als je kijkt naar de impact van iets positiefs en die afweegt tegen de impact van iets negatiefs, dan hoef je echt niet zoveel aandacht te schenken aan wat er gebeurt aan de duistere kant van het menselijk bewustzijn.

Als je een positieve invloed wilt hebben op de mensheid, de wereld en het universum, dan is het beter voor je om je niet te richten op wat negatief is. Het is beter dat je je richt op wat positief is, wat van het licht is. Als iets negatiefs je recht in het gezicht staart, en je moet er mee omgaan, dan moet je er mee omgaan, maar je hoeft geen problemen te zoeken. Je hoeft niet op zoek te gaan naar de slechten, zodat je ze kunt uitroeien. Dat kan, maar je moet je er ook van bewust zijn hoe dat je vibratie verlaagt, en de meeste mensen die zich in die donkere konijnenholen begeven komen er uiteindelijk weer uit, beseffend dat het gevecht niet zo goed voelde.

We hebben het altijd over acceptatie en vergeving, maar we willen ook dat jullie je realiseren dat alles wat duister en buiten je is, ook binnen in je is, en het komt tevoorschijn om geheeld te worden, en de heling die plaatsvindt is van jullie, de mensheid, de Aarde, en het universele collectieve bewustzijn. Onthoud dat aanwezig zijn de enige plaats is waar je ooit echt kunt zijn, en als je nu in je werkelijkheid rondkijkt, waar je ook bent, stel jezelf dan de vraag: “Hoeveel duisternis zie ik?” En stel jezelf dan de vraag: “Hoeveel is er nu om me heen dat van het licht is, dat licht is?” En je zult je realiseren dat je de kracht hebt om al die positiviteit te benutten, om je goed te voelen over waar je nu bent, wat je doet en wat je uitstraalt, en je hebt de kracht om de hele wereld op een positieve manier te beïnvloeden.

Je hebt de kracht om het hele universum te beïnvloeden, en dat doe je de hele tijd. Als je een impact wilt maken, begin dan met die eerste stap van meer aandacht te schenken aan waar je aandacht aan schenkt en wat je aanbiedt, en weet dat als je iets positiefs aanbiedt, je impact hebt op iedereen, zelfs als ze zich niet bewust zijn van jou en wat je naam is, het doet er niet toe. Je bent daar om te ascenderen; we ascenderen allemaal samen. Dit gaat over eenheid; het gaat over samenkomen. Het gaat over beseffen dat we allemaal één zijn, en dat we hier allemaal samen in zitten, en dat is de manier waarop we opstijgen naar een hoger niveau van bewustzijn. En we hebben allemaal de kracht in ons om invloed uit te oefenen op dit prachtige universum dat we nu allemaal thuis noemen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in verbinding te zijn.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org