woensdag 15 september 2021

Ashtar: De gevel moet vallen


Ashtar: De gevel moet vallen

Ik ben Ashtar. Ik kom op dit moment bij je zijn om je te blijven helpen om de waarheid naar je toe te brengen, je open te stellen voor de waarheid.

Ja, je kunt de waarheid aan. Want het wordt al een tijdje uitgelekt, eruit gefilterd. Maar zoals velen van jullie opmerken, wordt het steeds meer naarmate de waarheid in steeds grotere hoeveelheden naar buiten komt. Met andere woorden, er komt meer waarheid naar voren. En er is op dit moment niets dat de waarheid ervan kan weerhouden naar voren te komen. Voor velen van de Lichtwerkende Gemeenschap zijn velen naar buiten gestapt, in hun macht gestapt en brengen deze waarheden nu naar jullie toe.

Velen die niet eens worden overwogen (_break in audio_) brengen nu ook de waarheid naar buiten, zelfs sommige politici. Ze zijn niet allemaal slecht. Ze hebben niet allemaal een fout en maken niet allemaal deel uit van de duistere krachten. Want velen zijn in het systeem geïnfiltreerd. Net zoals de duistere krachten het systeem infiltreerden, zo infiltreerden ook de Krachten van Licht en brengen ze de waarheid overal naar voren vanuit elke richting nu, in elk land, op elke mogelijke manier.

Het is aan het gebeuren. Dit is nu een happening, ook al lijkt het steeds erger te worden. Rockier en rockier, zo je wilt. Want het gebeurt allemaal met een reden. Alles moet naar beneden komen voordat het kan worden herbouwd. De façade moet vallen, de façade van de illusie. En het vervangen van die illusie zal de realiteit zijn van jouw creatie, jouw creatie van Licht.

Die van de duistere krachten doen, en zullen dat blijven doen, alles wat ze kunnen om jullie tegen te houden. En ze hebben gezegd dat als ze je niet kunnen tegenhouden, ze inderdaad zullen proberen je uit te schakelen. Dat is waar de ontvolkingsagenda om draait. De algemene bevolking ervan weerhouden om de waarheid te leren over wie ze zijn, wetende dat ze één zijn met de Goddelijke Bron. Zo veel als ze kunnen, proberen ze deze waarheid voor je weg te houden, om je in het duister te houden. Houd je op onbekend terrein.

Ze weten al een tijdje dat ze je niet helemaal kunnen tegenhouden. Ze kunnen proberen of uitstellen waardoor het steeds langer wordt dat ze de controle kunnen behouden. Ze weten dat die controle wegglijdt. Net als een in het nauw gedreven dier vechten ze terug. Vechten om hun leven vast te houden aan wat ze kennen als hun leven. Ze kunnen je niet tegenhouden, want het is voorbestemd dat je dit ascentieproces zult voltooien.

Het is nu aan ieder van jullie om door te gaan. Om niet op te geven. Om zo lang in het spel te blijven als nodig is. Dit te begrijpen is slechts het begin. Maar het is het begin van het einde. En als je eenmaal het einde hebt bereikt, het einde van dit driedimensionale paradigma, zul je klaar zijn om het nieuwe hogere vibrationele paradigma van de vier- en vijfdimensionale en voorbij frequenties te creëren.

Dus ik zeg je weet, blijf vertrouwen. Blijf volhouden. Val niet weg. Word niet troosteloos en depressief. Maar blijf doorvechten. Om de Strijders van Licht te zijn die jullie allemaal zijn, dat jullie allemaal hier kwamen om deze reden. Blijf dit systeem openbreken. Dat is waarvoor jullie hier allemaal zijn. Dat is waar we voor zijn om u te helpen. Wij, van het Ashtar Commando, zijn hier om te helpen en te helpen op elke mogelijke manier.

Vanwege verschillende dingen die de duistere krachten hebben gedaan, hebben we nu toestemming gekregen om nog meer te helpen. Jullie zullen in de komende tijden ontdekken dat hulp van ons jullie nog verder zal brengen in de hogere vibraties.

Geloof in jezelf. Geloof in wie je bent. Wat nog belangrijker is, weet nu, wie je bent.

Ik ben Ashtar en ik laat je nu met rust, liefde en eenheid, terwijl je door zult blijven vechten. Dus onthoud wie je bent en word weer de totaliteit van wie je bent.

**Kanaal: James McConnell