maandag 18 januari 2021

De ultieme escaperoom ♥ Davy Diekstra ♥

De ultieme escaperoom ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Om deze blog te beginnen wil ik je vragen jezelf eens voor te stellen, dat we duizenden en duizenden jaren in ''de toekomst'' zijn.

Het lijkt mij dan onwaarschijnlijk, dat we dan nog steeds een film kijken zoals we dat nu doen.

Hoe zou deze vorm van entertainment zich ontwikkelen?

Zoals ik dat me nu voorstel, zal het wel een combinatie worden van virtual reality en een verhaal die je waarschijnlijk het gevoel geven dat je midden in een film zit. 

“Als we nu miljoenen of miljarden jaren ''in de toekomst'' gaan of de eeuwigheid in en we op dat punt uitkomen waar we waren voordat er een schepping was omdat tijd in een cirkel is, wat zou dan onze entertainment zijn?”

Laten we nu weer terug gaan naar het hier en nu en dit in een andere richting belichten om een beter beeld te krijgen van het onbegrijpelijke, wat ik tastbaar poog te maken. Laten we ''het verleden'' in gaan vóór The Big Bang en nog veel verder terug, toen er nog geen schepping was. Wij waren allen gezamenlijk aan het chillen in de hemel. Wat was toen onze entertainment?

Blijkbaar ontstond het idee om een illusie te scheppen, de schepping.

Een illusie, een droom die Spirit droomt om zichzelf te kunnen ervaren in verschillende omstandigheden, net als filmscenes. 


Kan jij de logica voelen die ik probeer over te brengen?

Ik neem nu even aan dat jij bewust bent van jouw eeuwige natuur en je weet dat je niet van deze wereld bent maar in deze wereld. Ooit was deze wereld niet, maar was jij wel en ooit zal deze wereld er niet zijn maar jij wel. Ooit was deze wereld een droom, een gedachte en ooit zal deze wereld weer “alleen” een gedachte zijn. 

Tijd is in een cirkel maar ik gebruik het hier lineair om je uit te nodigen te voelen of het mogelijk is dat de wereld nu ook een droom is waarin je mogelijk bent vergeten dat het een droom is en dat jij spirit bent

 

Termen zoals ''The Great Awakening'' of het hebben over iemand die spiritueel wakker aan het worden is, zijn opeens niet meer zo vaag


Als je wakker wordt in de realisatie dat de zogenaamde werkelijkheid eigenlijk een droom is, dan zal je een hele andere weg inslaan voor de rest van dit aardse leven. 

Het gevolg hiervan is dat als je slaapt je eigenlijk in de echte wereld bent, zoals je misschien hebt gezien in de film Avatar. Ik weet niet of je wel eens naar een channeling hebt geluisterd van Pamela Kribbe waar meestal een begeleidt meditatie stuk in zit en jezelf hebt gerealiseerd dat dit op een bepaalde manier echter is dan het leven van alledag. Er zijn er genoeg te vinden op deze website en ik raad je aan een channeling met deze intentie te luisteren zodat je het zelf kunt ervaren. (Klik)

''Verlicht zijn is dus als het licht dat aangaat in de bioscoop en jij je realiseert dat het allemaal een droom is, een film is, zonder een ingebouwde betekenis, maar dat het net zoals bij een film gaat om de betekenis die jij eraan geeft.''

 

De meeste mensen op aarde zijn helaas nog steeds als de dood voor de dood, wat eigenlijk een wakker worden is uit een droom. Ze zoeken naar een uitweg in hun escaperoom die hun leven is. Ze kunnen de mensen niet horen die “dood” zijn en weer terug kwamen en missen hun belangrijkste boodschap: dat ze ergens balen weer aan een klompje cellen vast te zitten (het fysieke lichaam).

De Christus brug

 

''Een verlichte meester (maar vaker een verlichte meesteres) is iemand die de Christus brug slaat tussen de droom van de klompjes cellen / individuen en bewust de realiteit kent, wat de meeste mensen slapen noemen: De Eenheid, Spirit.''

 

Je kunt het niet fout doen omdat er geen einde aan komt. Je bent totaal vrij om te kiezen om te doen wat goed voelt voor jou. Terwijl ik deze woorden typ en jij deze leest liggen we als prachtige kinderen vredig te slapen in de hemel en vertedert kijken de engelenkoren naar ons en hun tranen van geluk staan op het punt om te gaan lopen, in de afwachting op ons wakker worden.

Multidimensionaliteit 

 

“Als je de Maya, de illusie kunt zien, dan kan je verder naar wat sommigen ''De vijfde dimensie'' noemen maar dat helemaal niet is. Dan wordt multidimensionaliteit je bewust en dat zijn honderden dimensies. De wetenschap heeft er momenteel al meer dan dertig gevonden en is er genoeg te doen na dit stadium van wakker worden.”

De mayakalender is één van de vele kalenders met diepe wijsheid van onze voorouders die wisten dat als wij 2012 zouden halen we wakker zouden worden. Wat denk jij dat zij hiermee bedoelde en waarom denk jij dat je dit mogelijk voor het eerst hoort en verborgen is gehouden door jouw omgeving? Herken jij jezelf in deze tekst of klinkt dit meer als het snoozen van je wekker en draai je jezelf nog liever even om en geniet je nog even van ''het bang zijn voor de dood''? 

Voor mij voelt al de paniek in deze tijd - die veel erger wordt gemaakt door de media en de staat als de armageddon - het einde van de wereld waar helaas mensen nog in geloven door hun religies

 

Zij hebben zich verheft boven onze voorvaderen zoals de Egyptenaren en de Maya's en zijn daarmee op een dwaalspoor geraakt. Voor deze mensen wordt de komende tijd nog veel verwarrender, omdat er nog zoveel veranderingen aan komen. Ook zij zullen wakker worden geschud in deze ultieme escaperoom en daarvoor moet soms de dagelijkse-droom-routine een flinke facelift. 

“De droom wordt lichter en alles wat heel duister was komt aan het licht en daarom zal het geen verrassing zijn dat de meeste mensen die in deze periode zijn overleden, wakker zijn geworden, in Spirit en niet kunnen wachten om weer te geboren te worden in de droom die nu alleen maar mooier wordt met het soms frustrerende tempo van twee stappen naar voren en één terug. Sweet dreams xxx.”

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl