maandag 18 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "De Tijd waar de mensheid nu naar toe gaat" / Gechanneld door Daniel Scranton - 17 Januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
"De Tijd waar de mensheid nu naar toe gaat"

Gechanneld door Daniel Scranton - 17 Januari 2021

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden".

In de loop van één dag op aarde moeten we onszelf meerdere malen minder serieus nemen. Ook al zouden we zoveel meer willen doen, meer willen geven, meer willen helpen en onderdeel willen zijn van de massale veranderingen die jullie op Aarde willen zien, we erkennen ook dat we slechts zoveel kunnen doen omdat jullie je vrije wil hebben. Jullie moeten ook de mogelijkheid krijgen om te groeien door je eigen ervaringen, en dat lukt niet als alles voor je wordt gedaan, of als we de weg die jullie moeten gaan te gemakkelijk maken door je alles op een presenteerblaadje aan te bieden

Vertrouw ons als we zeggen dat we heel graag jullie reactie zouden willen zien en getuige willen zijn van het prachtige moment dat je zou ervaren wanneer je iets ontvangt wat je al heel lang wilde hebben en dat wij mogelijk hebben gemaakt. Maar we weten ook hoe belangrijk het voor jullie is om te komen waar jullie willen zijn, vanwege jezelf, vanwege je vibratie en je spirituele evolutie. Uiteindelijk is alles meer bevredigend als je je handen een beetje vuil maakt en bewust deelneemt aan een creatie.

Bewuste creatie is wat jullie echt willen. Je wilt geen uitersten. Het uiterste aan de ene kant van het spectrum is dat je alles moet doen door middel van fysieke actie. Dit was de weg van de derde dimensie, maar jullie zijn aan het verschuiven. Je herkent dat je energie bent, bewustzijn, en dat je ieder moment van de dag een trillingsfrequentie uitzendt. En dus hoef je niet zoveel actie te ondernemen als je ooit op Aarde hebt gedaan.

Veel dingen zijn nu makkelijker voor jullie vanwege de tijd waarin je leeft, en dat is zoals het hoort te zijn. Je zou minder hoeven doen en meer ontvangen vanwege de dynamiek die op Aarde is. Wat nu het beste voor jullie en ons werkt en voor de buitenaardsen die in een fysiek lichaam aanwezig zijn, is co-creatie.

Jullie zoeken echte samenwerking; dat is het meest bevredigend. Door samen te werken kun je verbinding maken met andere wezens die nieuwe, interessante ideeën en perspectieven hebben. Dit is de tijd waar jullie naar toe gaan, een tijd waarin jullie meer eenheid zullen ervaren. Jullie zullen samenkomen als een collectief. Jullie zullen je verschillen aan de kant zetten om ruimte te maken voor het grotere goed, en wij zullen jullie ondersteunen en aanmoedigen, en alles doen en geven wat we maar kunnen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke