zaterdag 25 juli 2020

Wakkere huisarts spreekt zich uit over coronamaatregelen: ‘Doe hier niet aan mee 25 juli 2020


Wakkere huisarts spreekt zich uit over coronamaatregelen: ‘Doe hier niet aan mee’


Ik ben huisarts en ik spreek bij deze mijn mening uit over de coronamaatregelen, begint huisarts Marije Berkelaar uit Nederhorst den Berg een bericht dat ze gisteren op LinkedIn heeft geplaatst.
“Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats. Het virus is minder besmettelijk en minder dodelijk dan een griepvirus. Door middel van angst-politiek, uitgebreide propaganda en censuur wordt de bevolking een eenzijdig beeld opgelegd. We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen, de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin.”
“Doe er niet aan mee. Voed je gezondheid, niet je angst. Verbeter je afweer. Ga naar buiten, beweeg, lach, zing, dans, verbind en knuffel elkaar.”

Wakker
“Ik steun Willem Engel, Doutzen Kroes, Tisjeboy Jay, ik steun internist Evelien Peeters en longarts David Prins. Blijf kritisch lieve mensen.”
De huisarts sluit af: “Staan achter datgene waar jij in gelooft. Niet omdat het de makkelijkste keuze is. Maar omdat je in je core voelt dat dit het juiste is om te doen.”
Marije laat op haar website weten dat ze sinds een aantal jaar wakker is. “Ik ben gaan inzien dat de mens een scheppend wezen is met een zelfgenezend vermogen. Het huidige medische systeem past niet bij hoe ik wens te werken.” Ze heeft de farmaceutische industrie achter zich gelaten en de overstap gemaakt naar natuurlijke geneeskunde.